Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Binnenkijken bij de familie Dolieslager

Binnenkijken bij de familie Dolieslager
Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 6286 keer bekeken

Het is weer tijd voor een nieuwe binnenkijker! Dit keer opent de familie Dolieslager de deuren om u de plaatsing van een gashaard te tonen, namelijk de Bellfires View Bell Medium 3. De familie zocht een driezijdige en brede haard die strak tegen de muur wordt ingebouwd. Hierbij was het van belang om dé perfecte opstelling te kiezen, zodat het vlammenspel vanuit verschillende hoeken te bewonderen is. Vanwege het knusse formaat van de woonkamer, zijn er een aantal schetsen ontwikkeld. Op basis hiervan heeft de familie haar keuze kunnen maken, namelijk in het midden van de wand. Bent u benieuwd geworden naar het resultaat? Haardenexpert nodigt u graag uit om een kijkje te nemen in de woonkamer van de familie Dolieslager.
Waar geplaatst: Lisse
Wie: familie Dolieslager
Soort haard: Bellfires View Bell Medium 3
Type: Gashaard

Bellfires View Bell Medium 3

Strakke inbouw van de Bellfires View Bell Medium 3

Zoals u kunt zien is de Bellfires View Bell Medium 3 heel secuur in de woonkamer geïnstalleerd. Omdat de specifieke wand te ondiep was voor een inbouw, heeft de installateur een fraaie ombouw ontwikkelt. Binnen deze ombouw is de rookgasafvoer bovenop de haard gemonteerd. Aangezien het toestel voorzien is van een gesloten verbrandingssysteem wordt de verse zuurstof van buitenaf getrokken. Doordat de gashaard meer naar voren komt, krijgt de woonruimte een knusse en gezellige sfeer. Om de hoeken naast het toestel te vullen, heeft de familie goed gebruik gemaakt van fraaie accessoires, namelijk een stijlvolle lamp en een sfeervolle plant. In combinatie met een licht en fris interieur heeft de kamer een bijzonder karakter gekregen. Voor de omkadering heeft de familie gekozen voor een Hidden Door. Het brede kader loopt dan rondom de ruit van de inbouwgashaard. Hierdoor krijgt het toestel een ruimtelijk effect, zodat de ombouw en gashaard één geheel vormt.

Om de haard een zwevend effect te geven, is er een universele ophangbeugel gemonteerd. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van twee solide stalen beugels waar de haard op geplaatst is. Het resultaat ziet u terug op de foto’s. De gashaard is namelijk op zithoogte geïnstalleerd, zodat de familie optimaal geniet van het vuurzicht. Wanneer zij op de comfortabele bank zitten, wordt de woonruimte voorzien van een plezierige temperatuur. De familie Dolieslager kan namelijk vanuit de luie stoel, met de bijgeleverde afstandsbediening, het vermogen optimaal bijstellen. Met het maximale vermogen van 8kW zorgt de gashaard voor een huiselijke warmte. In combinatie met een zwarte stalen achterwand komt het vuur prachtig tot zijn recht. Door de donkere binnenwand zijn de verbluffende vlammen glashelder te bewonderen.

Levensechte vlammenspel van de gashaard

Om de vlammen zo levensecht te ogen, is de gashaard voorzien van een keramische houtstammenset. Deze set is bijna niet te onderscheiden van echte houtstammen. Het lijkt er bijna op dat de familie Dolieslager een authentieke open haard in huis hebben. Toch profiteren zij van de vele voordelen van een gashaard, namelijk een rendement van maar liefst 85%, een schone verbranding, de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Daarnaast heeft de familie geen opslag nodig voor het bewaren van hout. De veiligheid komt naar voren door het bijzondere veiligheidssysteem, waardoor mogelijk overdruk in de haard wordt voorkomen. Tot op de dag van vandaag geniet de familie nog eindeloos van de sfeervolle gashaard.

Bellfires View Bell Medium 3 inbouwgashaard

Uw eigen Bellfires View Bell Medium 3

Stiekem jaloers geworden op de Bellfires View Bell Medium 3 van de familie Dolieslager? Ook u kunt de trotse eigenaar worden van deze inbouwgashaard en genieten van de heerlijke huiselijkheid. Bij interesse neemt nu contact op met de bekwame adviseurs van Haardenexpert voor een vrijblijvende offerte. Om meer inspiratie op te doen voor uw woonsituatie bent u van harte welkom in onze showroom in Rijssen. U wordt ongetwijfeld voorzien van deskundig advies om alle mogelijkheden rustig door te nemen. Maak hiervoor een afspraak via 0548-211550. Wij zetten alvast de koffie voor u klaar!

Geplaatst in: Binnenkijken bij