Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Op zoek naar haardinspiratie? Kom dan binnenkijken bij de familie Aken uit Leiderdorp!

Op zoek naar haardinspiratie? Kom dan binnenkijken bij de familie Aken uit Leiderdorp!
Door Leah Quint 4 jaar geleden 7820 keer bekeken

Haardenexpert heeft de eer gekregen om een haard te plaatsen bij de familie Aken uit Leiderdorp. En deze keer gaat het om de prachtige Bellfires Horizon Bell S! Voordat we met de installatie zijn begonnen hebben we natuurlijk eerst de wensen van de familie van Aken grondig doorgesproken. Een van onze haardenexperts heeft vervolgens een schets gemaakt en na het akkoord van de klant konden we beginnen met het plaatsen van de haard. De Bellfires Horizon Bell S is een echte sfeermaker en is bijzonder geschikt voor middelgrote woonruimtes. De krachtige haard kan deze dan ook makkelijk verwarmen. De familie Aken beschikt over een prachtige, ruime woonkamer en dat zorgt ervoor dat de haard er prima thuishoort. De haard is geplaatst naast de eettafel waardoor de familie Aken ook tijdens het eten kan genieten van de warmte.Waar:
Leiderdorp
Wie: Familie Aken
Soort haard: Bellfires Horizon Bell S
Type: gashaard


Design, techniek en veiligheid voorop

De Bellfires Horizon Bell S is een krachtige inbouwgashaard met een vermogen van 2-7 KW en valt onder de nieuwste generatie gashaarden. Wat de Bellfires Horizon Bell S nou zo bijzonder maakt is dat de haard een combinatie is tussen de nieuwste techniek, prachtig design en een veiligheid van hoge kwaliteit. Ook behoort de haard tot één van de zuinigste gashaarden van deze generatie. Zo bestaat het rendement uit maar liefst 85 %! Al met al, voor de familie Aken een heel aantrekkelijke haard. En zeg nou zelf, wie wil nou ook niet zo’n zuinige haard!

Keuze uit verschillende soorten vuurbeelden

Een mooie bijkomstigheid is dat de Bellfires Horizon Bell S leverbaar is in twee verschillende soorten branders namelijk; line fire en centre fire. Zo heeft u keuze uit twee verschillende soorten vuurbeelden. Familie Aken koos ervoor om een centrefire als brander te gebruiken. Dit biedt hun een paar fantastische mogelijkheden. Zo kunnen ze bijvoorbeeld de buitenste twee delen van de brander uitschakelen als ze willen dat de haard wat minder warmte afgeeft. En ondanks dat de buitenste twee delen dan zijn uitgeschakeld kunnen ze nog steeds genieten van een prachtig vlammenspel.

Veel mogelijkheden in de vormgeving

Het is van groot belang dat een haard perfect in de woonomgeving past. Kleine details maken dan ook hét verschil. Zoals u al wel gemerkt heeft is de keuze bij de Bellfires Horizon Bell S daadwerkelijk groot op het gebied van design. U kunt namelijk uw eigen brand- en wanddecoratie kiezen. Bij de branddecoratie kunt u kiezen uit houtstammen, grijze stenen of witte stenen. Bij de wanddecoratie kunt u kiezen uit lamellen, staal vlak of zwart keramisch. Ook kan u kiezen op welke manier de haard moet worden ingebouwd namelijk met een zogeheten hidden door of een floating frame. De familie Aken koos voor staal vlak als wanddecoratie, een houtstammenset als branddecoratie en de haard werd ingebouwd met een hidden door. Dit paste het beste bij hun interieur en zoals u ziet heeft dit gezorgd voor een prachtig resultaat!

Complete verzorging door Haardenexpert

Wat een leuk feitje is om te weten, is dat Haardenexpert de complete verzorging van het product op zich heeft genomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het meubel om de haard heen, de steensoort en de kleurafwerking van het meubel. Het meubel is compleet op maat gemaakt en afgewerkt volgens de wensen van de klant. Hierdoor past de haard nog beter in de woonkamer van de familie Aken en hierdoor kunnen wij ook de hoogste kwaliteit garanderen.

Uw eigen Bellfires Horizon Bell S

Ziet u deze haard nou al voor zich in uw huis en bent u ook geïnteresseerd om een Bellfires Horizon Bell S met al zijn voordelen aan te schaffen? Neem dan contact op met één van onze haardenexperts en vraag vrijblijvend een offerte aan. Ook bent u altijd welkom in onze showroom waar onze experts voor u klaarstaan om u te adviseren van alle mogelijkheden. Graag tot ziens!

Geplaatst in: Binnenkijken bij