Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Binnenkijken naar de Kal-Fire Fairo 75

Binnenkijken naar de Kal-Fire Fairo 75
Door Jasper Plieger 4 jaar geleden 4416 keer bekeken

Zoek je een haard zonder de kosten van het hout? Een haard met een bijzonder karakter die ook nog eens zuinig is? De familie uit Giessenburg zocht precies hetzelfde. Toen zij zich bij Haardenexpert gingen oriënteren kwam er al snel een prachtige haard in beeld. De Kal-Fire Fairo Eco Prestige 75. Deze gashaard geeft een zeer realistisch vuurbeeld. Dankzij de klassiek ogende natuurstenenschouw werd de familie meteen verliefd op deze gashaard. Wellicht wordt jij dit ook. Na een prettig gesprek met een van onze verkopers werd besloten dat de Kal-Fire Fairo Prestige 75 de beste optie was. Nu nog heeft de familie ontzettend veel plezier van deze haard.


Waar geplaatst: Giesenburg
Soort haard: Kal-Fire Eco Prestige 75
Type: Gashaard

Kal-Fire Fairo Eco Prestige 75 zijkant

Sfeermaker

Het belangrijkste aspect waarom de klant uit Giessenburg heeft gekozen voor de gashaard is de sfeer. De haard brengt namelijk een geweldige gezelligheid met zich mee. De Kal-Fire wordt het middelpunt van jouw woonkamer. De natuurstenenschouw geeft een prachtig en authentiek gevoel bij de haard. Alsof je in een luxe landhuis woont. De gashaard staat bekend om zijn realistische vuurbeeld. Dit komt door de speciale Kal-Glow gloeivulling.

De keramische houtstammen zijn dankzij nieuwe productietechnieken niet van echte houtstammen te onderscheiden. Het grote glas zorgt voor een scherp zicht op het vlammenspel. De familie uit Giessenburg brengt nu nog steeds vele sfeervolle uren rondom deze unieke gashaard door.

Kal-Fire Fairo Eco Prestige 75 geheel

Specificaties

Deze gashaard heeft een gesloten systeem en een vermogen 8.7kW. Je hoeft dus zeker niet in de kou te zitten. Daarbij heeft deze haard een rendement van maar liefst 83%. Hiermee worden energiekosten bespaart. Ook draag jij hiermee een steentje bij aan een beter milieu. Verder is deze haard te leveren op gas en propaan en kan je als branddecoratie kiezen uit kiezels of een houtset. Op die manier kan je de Kal-Fire goed in jouw interieur laten passen.

Het gemak van gashaarden

De voordelen van een gashaard zijn dat jij nauwelijks hoeft schoon te maken. Je hoeft geen hout meer te halen. Daarnaast heb je met een makkelijke knop een prachtig vuur in jouw woonkamer. Gashaarden hebben ook nog eens een langere levensduur dan houthaarden. Toch komt er meer dan genoeg warmte van de gashaard om er warmpjes bij te zitten. En de Kal-Fire Fairo Eco Prestige 75 is van deze voordelen een uitstekend voorbeeld. Deze gashaard laat jou dus niet in de kou zitten!

Kal-Fire Fairo Eco Prestige 75 brandend

Contact

Heb jij, net zoals de familie uit Giessenburg, ook interesse in de Kal-Fire Eco Prestige 75? Neem dan nu contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Je kunt dat natuurlijk ook via onze website doen. Ook is het altijd mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom te Apeldoorn. Neem dan even contact met ons op om een afspraak in te plannen. Je kunt ons bereiken op 055-8200222.

#gashaard Geplaatst in: Binnenkijken bij