houtkachel merken

Beste houtkachel merken

In jouw zoektocht naar het beste merk houtkachel heb je heel wat keuzes te maken. Eén daarvan is het merk van de houtkachel. Wellicht vraag jij je af: wat zijn de beste houtkachel merken? Bij Haardexpert bieden we een heel aantal gerenommeerde en de beste merken aan voor de houtkachel. Eigenlijk kunnen we wel zeggen dat elk merk in ons assortiment behoort tot de beste houtkachel merken. In deze blog lichten we er een aantal uit.

  • 26 - 11 - 2021
  • Houtkachels
  • Herbert Veneberg
  • 3 minuten
beste houtkachel merk

Vele beste houtkachel merken bij Haardenexpert

Veel mensen vragen zich af wat de beste houtkachel voor hun woonsituatie is. Dit is lastig te bepalen als wij jouw woonsituatie niet kennen. Al is er wel te benoemen wat de beste houtkachelmerken zijn die Haardenexpert verkoopt. Dit zijn : Drooff kachels, Barbas houtkachels, Spartherm, Wanders kachels, M-Design en Dovre. Op de verschillende merken-pagina's kan je direct de houtkachels van de beste merken zien en een beschrijving van het merk. Laat je inspireren door deze bijzondere collectie houtkachels van Haardenexpert.

merken houtkachels

Beste merk houtkachel uitgelicht

Zoals gezegd zijn al onze houtkachel merken goed, maar om je een beetje een beeld te geven lichten we een aantal houtkachel merken uit. Te beginnen bij Barbas, wat één van de beste houtkachel merken is die we bij Haardexpert aanbieden. Barbas geeft karakter aan haar houtkachels. Elke houtkachel gaat namelijk op naam van de klant door naar de fabriek. De houtkachel is niet langer een anoniem stuk staal, maar een persoonlijk interieur product. Drooff produceert ook veel speksteen houtkachels. De selectie uit de beste merk houtkachels is door ons gemaakt. Kies jij voor de houtkachel die het beste bij jou past?

Een houtkachel kopen
beste merk houtkachel

Houtkachels bij elk interieur

Zo zie je maar, de beste houtkachel merken zijn verkrijgbaar bij Haardenexpert. Elk merk heeft haar eigen specialiteit. Daarnaast is de keuze voor een merk ook smaakbepalend. Heb jij een moderne smaak dan ga jij waarschijnlijk eerder voor Drooff dan voor Dovre. Ben jij een fan van de Scandinavische stijl? Dan kan jij eens kijken bij de houtkachels van zowel Dovre of Drooff. Voor ieder wat wils! Wij adviseren jou graag welke houtkachel geschikt is voor jouw situatie. Ook maken we graag een geheel vrijblijvende prijsopgaaf voor jou. Onze open haarden showroom is 6 dagen in de week geopend. Hier hebben we vele houtkachels opgesteld staan. Jij bent van harte welkom!

Bekijk alle houtkachels

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Daarom kiest u voor Haardenexpert

DÉ HAARDENEXPERT

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

GROOT INSTALLATEURSNETWERK

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

KLANTWAARDERING 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

EXCLUSIEVE SHOWROOM

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert