Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Bellfires Premium Fire

Bellfires Premium Fire
Door Maarten van der Starre 6 jaar geleden 5680 keer bekeken

Het mooie aan gashaarden producent Bellfires is dat zij continu blijven werken. Blijven werken om zichzelf te verbeteren en steeds betere haarden produceren. Dat blijkt onder meer bij de Bellfires Premium Fire. Bij dit type haard wordt de traditionele houthaard nog beter nagebootst en naar de moderne tijd gehaald. De branders zijn in en tussen de houtstammen verwerkt, waardoor het vuur hetzelfde effect geeft als bij een traditionele houtkachel. De dubbele brander van de Premium Fire wordt gecombineerd met een geïntegreerde sfeerverlichting die onder het branderbed is verwerkt. Deze revolutionaire ontwikkeling zorgt voor een extra en natuurgetrouw gloei effect.

Foto: Bellfires Premium Fire gashaard zonder sfeerverlichting

Eigenschappen van Bellfires Premium Fire

Een haard uit de Bellfires Premium Fire-lijn biedt meer dan het hierboven benoemde sfeereffect. Andere eigenschappen die deze haarden bieden zijn onder meer:

  • Een vuur dat ontstaat aan de onderzijde van de houtstammen
  • Een driedimensionaal uitzicht op het vuur
  • Sfeerverlichting voor extra gloei-effect
  • Zowel met enkele als met dubbele brander is hoog vuur mogelijk
  • Een groot bereik van belasting en vermogen
  • Een hoog rendement tot wel ±85%
  • Een besparing op stookkosten in spaarstand (± 40% zonder het vlambeeld te verlagen)!

Foto: Bellfires Premium Fire gashaard met sfeerverlichting

Over Haardenexpert

Haardenexpert is actief als leverancier en installateur van haarden, kachels en schouwen door heel Nederland. Al onze medewerkers, waaronder de adviseurs en installateurs, hebben in de loop der jaren (vak)kennis opgedaan waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn. In onze showroom in Apeldoorn en op deze website vindt u niets minder dan producten van topkwaliteit. Ons team zorgt gezamenlijk voor een goede begeleiding van aankoop tot oplevering, zelfs inclusief installatie wanneer u dat wenst.

Contact opnemen

Neem contact met ons op wanneer u een vraag over Bellfires Premium Fire, onze producten of over ons heeft. Onze adviseurs staan u graag te woord. Ook bent u welkom in onze showroom in Rijssen. Hier kunt u vragen stellen, advies inwinnen en diverse typen gashaarden bekijken, waaronder gashaarden van Bellfires Premium Fire.