Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

BBQ bij de haard

BBQ bij de haard
Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 11909 keer bekeken

Heerlijk op een warme zomeravond, barbecueën met jouw vrienden en familie. Gezellig bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje. Met een heerlijk zomers temperatuurtje zit je nog urenlang in de tuin. Zelfs na het barbecueën wordt er nog gezellig een borreltje gedronken. Maar hoe later het wordt, hoe kouder het is.

Het is toch zonde om eerder naar binnen te gaan vanwege de kou. Waarom zet je geen buitenhaard bij de barbecue neer? Je bent dan niet meer verplicht om de warmte binnenshuis te zoeken. Daarnaast profiteer je van een win-win situatie, de warmte, gezelligheid en een heerlijk stukje vlees. Om jou volop te inspireren, heb ik een aantal haarden verzameld in combinatie met een barbecue.

Buitenhaard en BBQ in stijlvol tuininterieurBron: zillow.com


Zit je graag heerlijk knus met jouw gezelschap op de bank? Kies dan voor een woonkameropstelling. Plaats een comfortabele U-vormige bank en zet in het midden een compacte tafel. Op deze tafel moet er voldoende plek zijn om jouw drankje, en die van jouw gasten, neer te zetten. Tijdens het kletsen geniet iedereen van het knetterende vuur. Krijg je trek? Zet dan de barbecue aan die naast de klassieke haard staat. Ondertussen geniet je van de warmte en de gezelligheid van jouw gasten. Eet smakelijk!

BBQ met haard in woonkameropstellingBron: Bruce Palmer Coastal Design


Naast een barbecue kun je ook een kleine steenoven plaatsen. Met een steenoven is het mogelijk om overheerlijke pizza’s klaar te maken. Neem plaats in een comfortabel stoel, maak een praatje en wacht tot je pizza klaar is.

Elegante buitenhaard met steenovenBron: Paradise Restored Landscaping Exterior Design


Ook in de zomer bestaat de kans dat het gaat regenen. Soms is het onvoorspelbaar. Om droog te blijven tijdens het barbecueën kun je een afdakje plaatsen. Jouw familie en vrienden kunnen dan onbezorgd een stukje vlees op de barbecue leggen. Wil je het helemaal afmaken? Met een buitenhaard wordt er een knusse en warme sfeer gecreëerd. Je bent niet meer afhankelijk van de temperatuur van het weer of de heater. Het is zelfs mogelijk om boven de haard een televisie te plaatsen. Zo kunnen jouw gasten, terwijl ze genieten van het vlees, een televisieprogramma kijken.

Buitenhaard en bbq onder een afdakBron: Lakeville Homes


Of combineer de barbecue met een prachtige bar. Bij de bar zet je dan twee comfortabele stoelen. Op de bar zelf plaats je het servies en schenk je een lekker wijntje in. Aangezien alles in de buurt is, kun je het vlees goed in de gaten houden. Krijg je het al een beetje kouder? Gooi een paar blokjes op het vuur en je dineert in een knusse sfeer. Neem plaats, geniet van het eten en bekijk de prachtige vlammen. Vergeet niet om wat kaarsjes aan te steken. Romantischer kan bijna niet!

Romantische bar met BBQBron: furniturehawk.com

Geplaatst in: Interieur & Lifestyle