Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Infographic: 5 tips om duurzaam te stoken

By Jasper Plieger 4 years ago 4290 Views No comments

In deze blog heeft Haardenexpert vijf verschillende tips om duurzaam te stoken beeldend uitgelegd. Zo leer je te weten wanneer hout droog genoeg is om mee te stoken en hoe vaak de schoorsteenveger langs moet komen. Laat je informeren door deze infographic.

Binnenkijken naar de Dru Metro 130XTL

By Jasper Plieger 4 years ago 5608 Views No comments

Op zoek naar een prachtige gashaard? Laat je inspireren door deze blog van Haardenexpert. Neem een kijkje bij de Dru Metro 130 XTL.

Duurzaam met Biomassa

By Jasper Plieger 4 years ago 15412 Views No comments

Kan je duurzaam stoken met Biomassa? Ik heb het voor jou uitgezocht. Lees in deze blog van Haardenexpert alles over de mogelijkheid om duurzaam te stoken met Biomassa. Kom te weten waar je het kan kopen en waarom het CO2-neutraal is. Kortom, laat je inspireren en overtuigen door deze blog.

Haard in de badkamer

By Jasper Plieger 4 years ago 8892 Views No comments

Op zoek naar inspiratie voor jouw woning? Wil jij misschien een haard in jouw badkamer? Er zijn veel opties mogelijk om dit te doen. Om meer inspiratie op te doen staan in deze blog een aantal voorbeeld. Laat je inspireren door de Haardenexpert.

Haard in de keuken

By Raymond Dijkgraaf 4 years ago 21897 Views No comments

Heerlijk ontbijten met een knetterende haardvuur op de achtergrond. Of tijdens het avondeten de heerlijke warmte van de haard voelen. Een haard of houtkachel is daarom een populaire sfeermaker in de keuken. Ben je toevallig van plan om een haard in jouw keuken te plaatsen? Dan is dit artikel echt iets voor jou. Hier zijn drie verschillende haarden uiteen gezet om jou volop te inspireren.