Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Infographic: 5 tips om duurzaam te stoken

Door Jasper Plieger 5 jaar geleden 5049 keer bekeken

In deze blog heeft Haardenexpert vijf verschillende tips om duurzaam te stoken beeldend uitgelegd. Zo leer je te weten wanneer hout droog genoeg is om mee te stoken en hoe vaak de schoorsteenveger langs moet komen. Laat je informeren door deze infographic.

Binnenkijken naar de Dru Metro 130XTL

Door Jasper Plieger 5 jaar geleden 6662 keer bekeken

Op zoek naar een prachtige gashaard? Laat je inspireren door deze blog van Haardenexpert. Neem een kijkje bij de Dru Metro 130 XTL.

Duurzaam met Biomassa

Door Jasper Plieger 5 jaar geleden 18390 keer bekeken

Kan je duurzaam stoken met Biomassa? Ik heb het voor jou uitgezocht. Lees in deze blog van Haardenexpert alles over de mogelijkheid om duurzaam te stoken met Biomassa. Kom te weten waar je het kan kopen en waarom het CO2-neutraal is. Kortom, laat je inspireren en overtuigen door deze blog.

Haard in de badkamer

Door Jasper Plieger 5 jaar geleden 11437 keer bekeken

Op zoek naar inspiratie voor jouw woning? Wil jij misschien een haard in jouw badkamer? Er zijn veel opties mogelijk om dit te doen. Om meer inspiratie op te doen staan in deze blog een aantal voorbeeld. Laat je inspireren door de Haardenexpert.

Haard in de keuken

Door Raymond Dijkgraaf 5 jaar geleden 28322 keer bekeken

Heerlijk ontbijten met een knetterende haardvuur op de achtergrond. Of tijdens het avondeten de heerlijke warmte van de haard voelen. Een haard of houtkachel is daarom een populaire sfeermaker in de keuken. Ben je toevallig van plan om een haard in jouw keuken te plaatsen? Dan is dit artikel echt iets voor jou. Hier zijn drie verschillende haarden uiteen gezet om jou volop te inspireren.