Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Binnenkijken naar de Faber Relaxed M Smart

Door Jasper Plieger 5 jaar geleden 4457 keer bekeken

Zoek jij een sfeervolle gashaard? Ben jij geïnteresseerd in een frameloze gas inbouwhaard? In deze blog van Haardenexpert nemen wij een kijkje bij onze klant uit Amersfoort. Hier staat de Faber Relaxed M Smart gashaard. Laat je inspireren door deze blog en door de prachtige gashaard.

Binnenkijken naar de Bellfires Unica 2-70

Door Jasper Plieger 5 jaar geleden 4783 keer bekeken

Haardenexpert heeft wederom de eer gekregen om een prachtige haard te plaatsen, namelijk de Bellfires Unica 2-70. In overleg met de klant is er gekozen voor een centrale opstelling in de woonkamer. Hierdoor zijn de vlammen vanuit iedere hoek perfect te bekijken. Dankzij de geringe inbouwdiepte en omvang van de haard was de plaatsing een eenvoudige klus. De inzethaard is namelijk in een smalle tussenwand geplaatst, zodat de ruimte in de woonkamer optimaal wordt benut. Benieuwd geworden naar het resultaat? Lees dan gauw verder en bekijk het resultaat van onze klant uit Nederhorst Den Berg.

5 haardenideeën voor een warme sfeer

Door Raymond Dijkgraaf 5 jaar geleden 13750 keer bekeken

Zoek je toevallig een haard en wil je inspiratie opdoen voor jouw woning? Dan ben je bij het juiste adres. In dit artikel heb ik namelijk vijf verschillende haarden uiteen gezet met hun eigen sfeer en voordelen. Van een haard in de keuken tot een knusse zitplek naast de haard, iedere plaatsing zorgt voor een unieke knusheid. Laat je daarom inspireren door de prachtige foto's en bepaal welke plaatsing bij jouw droomplaatje past.

Binnenkijken naar de Dru Metro 100XT/3

Door Jasper Plieger 5 jaar geleden 6891 keer bekeken

Op zoek naar een prachtige en sfeervolle gashaard? Of wil jij weten hoe Haardenexpert te werk gaat? In deze blog hebben wij voor jou op een rijtje gezet wat de Dru Metro 100XT/3 gashaard biedt. Ook kom je er achter hoe Haardenexpert contact heeft met zijn klanten.

Hoe stook je zo duurzaam mogelijk?

Door Jasper Plieger 5 jaar geleden 24723 keer bekeken

Veel mensen vragen zich af hoe je zo duurzaam mogelijk stookt. In deze blog heeft Haardenexpert een voor jou een aantal tips om zo duurzaam mogelijk te stoken. Ook kom je er achter wat jij het beste kan doen met welk type haard om. Zo proberen wij jou bewust te laten stoken. Toch heb je dankzij deze tips nog steeds veel stookplezier.

Binnenkijken naar de Barbas Unilux-3 300

Door Jasper Plieger 5 jaar geleden 4594 keer bekeken

Benieuwd naar de prachtige Barbas Unilux-3 300? Of ben jij geïnteresseerd naar hoe Haardenexpert te werk gaat? In deze blog krijg je een kijkje naar hoe Haardenexpert bezig is voor zijn klanten. Ook bieden wij jou met deze blog meer informatie over de Barbas Unilux-3 300.

8 stappen voor het aanschaffen van een houtkachel

Door Daniël de Korte 5 jaar geleden 24778 keer bekeken

In deze blog heeft Haardenexpert voor jou de acht stappen op een rijtje gezet waardoor jij de perfecte houtkachel aanschaft. De blog laat zien met welke aspecten jij rekening moet houden en welke alternatieve er zijn. Laat je inspireren door de Haardenexpert.