Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Infographic: houthaard versus gashaard

Door Daniël de Korte 5 jaar geleden 12111 keer bekeken

Met deze infographic heeft Haardenexpert het verschil tussen houthaard en gashaard voor jou beeldend uitgelegd. Zo leer je meer te weten over de verschillen in warmteafgifte, onderhoud en gebruiksvriendelijkheid. Kom meer te weten over de verschillen tussen houthaard en gashaard in deze leerzame infographic.

Kan ik een haard in een aanbouw of serre plaatsen?

Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 107000 keer bekeken

Heb jij een aanbouw of serre en wil je hier eigenlijk een haard in plaatsen? In deze blog van Haardenexpert worden een paar goede opties gegeven. Ook wordt er duidelijke informatie gegeven over waar jij rekening mee moet houden. In deze blog staat alles wat je moet weten voor een haard in een aanbouw of serre.

Binnenkijken naar de Faber Aspect RD XL

Door Jasper Plieger 5 jaar geleden 5087 keer bekeken

Ben jij geïnteresseerd in de Faber Aspect RD XL? Of wil jij weten hoe Haardenexpert te werk gaat? In deze blog kijken wij binnen onze klant in Zwolle. Er wordt vertelt hoe Haardenexpert de klant heeft geholpen met zijn keuze. Ook kom jij meer te weten over de prachtige Faber Aspect RD XL.

Binnenkijken naar de Jacobus 9 houtkachel

Door Jasper Plieger 5 jaar geleden 8796 keer bekeken

Benieuwd hoe Haardenexpert te werk gaat? Of wil jij meer informatie over de Jacobus 9 houtkachel? In deze blog hebben wij voor jou alle informatie over de Jacobus 9 op een rijtje gezet. Ook kan je zien hoe Haardenexpert jou kan helpen met het zoeken naar de perfecte haard.

Welke houthaard heeft de meeste voordelen: een open haard of gesloten haard?

Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 52910 keer bekeken

Welke haard is beter? Twijfel jij tussen een open of een gesloten haard? In deze blog van Haardenexpert worden de verschillen duidelijk voor jou benoemt. Zo kom jij erachter welke haard beter in jouw woonsituatie past. Of wat jij simpelweg het meest efficiënt vindt.

Binnenkijken naar de Dru Scenic 80 gashaard

Door Jasper Plieger 5 jaar geleden 6687 keer bekeken

Benieuwd daar de geweldige Dru Scenic 80? Of vraag jij je af hoe Haardenexpert jou kan helpen met het zoeken naar de perfecte haard? In deze blog zijn wij binnen gaan kijken naar de Dru Scenic 80 gashaard. Deze is geplaatst in Wijchen. Ook vertellen wij hoe Haardenexpert de klant heeft geholpen om deze prachtige gashaard te vinen.

Welk type haard past bij jouw woning?

Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 28541 keer bekeken

Benieuwd wat het verschil is tussen de vele type haarden? En wil jij meer inspiratie opdoen voor jou perfecte haard? Wij hebben voor jou de verschillen tussen de haarden uitgelegd in deze educatieve blog. Lees verder en kom erachter wat voor jou de meest ideale soort haard is.