Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Binnenkijken naar de DRU Metro 100XT gashaard

Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 7680 keer bekeken

Wil jij te weten komen hoe Haardenexpert te werk gaat? En tegelijk meer te weten komen over de prachtige DRU Metro 100XT gashaard? In deze blog van Haardenexpert laten wij zien hoe de klant uit Barendrecht is geholpen door Haardenexpert. Ook geven wij meer informatie over de prachtige DRU Metro 100XT gashaard.

Een gashaard als afscheiding: de kracht van een 'Roomdivider'

Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 26833 keer bekeken

Ben jij benieuwd naar de trend om een gashaard te gebruiken als afscheiding van jouw woonkamer? Haardenexpert laat in deze blog zien wat de grote voordelen zijn. Ook wordt er benoemd met welke aspecten er rekening moet worden gehouden. Laat je inspireren door de Haardenexpert.

Binnenkijken naar de Spartherm Ch-4S houthaard

Door Jasper Plieger 5 jaar geleden 4419 keer bekeken

Deze week hebben we weer een nieuwe plaatsing ter inspiratie. Dit keer gaat het om een driezijdige houthaard, namelijk de Spartherm Ch-4S. Een slanke en stijlvolle haard die gecombineerd is met een prachtige ombouw. Deze smalle ombouw is fraai rondom de haard gebouwd, zodat de nadruk wordt gelegd op het vlammenspel. Wie weet is deze plaatsing een waardevolle inspiratiebron voor uw eigen woning. Lees dan gauw verder.