Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Binnenkijken naar de DRU Metro 100XT gashaard

By Dennis Dragt 4 years ago 7025 Views No comments

Wil jij te weten komen hoe Haardenexpert te werk gaat? En tegelijk meer te weten komen over de prachtige DRU Metro 100XT gashaard? In deze blog van Haardenexpert laten wij zien hoe de klant uit Barendrecht is geholpen door Haardenexpert. Ook geven wij meer informatie over de prachtige DRU Metro 100XT gashaard.

Een gashaard als afscheiding: de kracht van een 'Roomdivider'

By Dennis Dragt 4 years ago 19297 Views No comments

Ben jij benieuwd naar de trend om een gashaard te gebruiken als afscheiding van jouw woonkamer? Haardenexpert laat in deze blog zien wat de grote voordelen zijn. Ook wordt er benoemd met welke aspecten er rekening moet worden gehouden. Laat je inspireren door de Haardenexpert.

Binnenkijken naar de Kal-Fire Fairo 75

By Jasper Plieger 4 years ago 4154 Views No comments

Op zoek naar een prachtige gashaard? En wil jij meer weten over de werkwijze van Haardenexpert? In deze blog nemen wij een kijkje naar de Kal-Fire Fairo 75 die is geplaatst in Giesenburg. Ook kom je te weten hoe Haardenexpert communiceert met zijn klanten. Doe inspiratie op van dé Haardenexpert.

Binnenkijken naar de Spartherm Ch-4S houthaard

By Jasper Plieger 4 years ago 4139 Views No comments

Deze week hebben we weer een nieuwe plaatsing ter inspiratie. Dit keer gaat het om een driezijdige houthaard, namelijk de Spartherm Ch-4S. Een slanke en stijlvolle haard die gecombineerd is met een prachtige ombouw. Deze smalle ombouw is fraai rondom de haard gebouwd, zodat de nadruk wordt gelegd op het vlammenspel. Wie weet is deze plaatsing een waardevolle inspiratiebron voor uw eigen woning. Lees dan gauw verder.