Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

BBQ bij de haard

Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 11964 keer bekeken

Zie je het al voor je? Tijdens de zomerse avond heerlijk onderuit gezakt op jouw loungebank in de tuin. De temperatuur daalt naarmate de avond verstrijkt. Gelukkig hoef je niet op tijd naar binnen te gaan, maar het is wél tijd om de buitenhaard aan steken. In dit artikel laat ik je verschillende buitenhaarden zien. Het gaat dan niet alleen om de buitenhaard, maar om het totaalplaatje. Want niet alleen jouw huis moet een thuisgevoel bij je oproepen, dit geldt ook voor de tuin. Laat je daarom inspireren door de prachtige foto's in deze blog.

5x leukste buitenhaard voor in de tuin

Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 30286 keer bekeken

Ben jij op zoek naar een sfeervolle toevoeging van jouw tuin? Een buitenhaard voor de loungehoek of misschien een andere plek in je tuin? Wij hebben voor jou een aantal prachtige opties op een rijtje gezet. Lees verder en doe inspiratie op over de verschillende opties die mogelijk zijn.

Wat kost een huis bouwen?

Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 11138 keer bekeken

Wil jij een droomhuis bouwen? En wil jij weten hoeveel dit kost en waarom? Haardenexpert heeft dit voor jou uitgezocht. Wil jij weten met welke kosten je rekening moet houden tijdens de bouw? Lees verder en ontdek wat er allemaal bij de bouw van jouw droomhuis komt kijken.

Wat kost een kuub hout?

Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 218712 keer bekeken

Ben jij nieuwsgierig naar wat een kuub hout kost? Of vraag jij je af wat een kuub hout eigenlijk is? Wij hebben het voor jou uitgezocht. Lees dan gauw verder en ontdek wat een kuub hout is. Ook kom je erachter wat een kuub hout kost en waarom dat zo is.

De kenmerken van een goed rookkanaal: voor houtkachels

Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 29265 keer bekeken

Heb jij vragen over het rookgasafvoerkanaal? Wil jij meer informatie over rookgasafvoer voor houtkachels? Lees in deze blog welke verschillende soorten rookgasafvoerkanalen er zijn. Kom ook te weten welke rookgasafvoer bij jou woning het beste is.

Wat kost een (nieuwe) badkamer?

Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 7839 keer bekeken

Altijd al afgevraagd wat een nieuwe badkamer kost? Ben jij nieuwsgierig wat er allemaal bij een nieuwe badkamer komt kijken en hoe jij het beste tewerk kan gaan? Lees verder om al deze vragen beantwoordt te krijgen en doe inspiratie op.

Maak je tuin zomer klaar met een haard

Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 11778 keer bekeken

Zit jij graag lange avonden in de tuin? Ben jij nieuwsgierig voor een tuinhaard? Haardenexpert heeft voor jou een paar goede opties en tips op een rijtje gezet in deze blog. Zo kan je inspiratie opdoen en weet je wat er allemaal komt kijken bij een tuinhaard. Geïnteresseerd? Lees dan vooral verder.