Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Wat is het verbruik van een elektrische haard?

By Dennis Dragt 4 years ago 73130 Views No comments

Denk jij er na om een elektrische kachel aan te schaffen? Ben jij benieuwd waar je dit het beste kan doen en wat een elektrische kachel verbruikt? Haardenexpert heeft het allemaal voor jou op een rijtje gezet. Lees deze blog en doe inspiratie op.

Wat kost een houtkachel?

By Dennis Dragt 4 years ago 19242 Views No comments

Benieuwd wat een houtkachel kost? Wij hebben de feiten voor je op een rij gezet. Lees deze blog als je meer te weten wilt komen over de kosten van een houtkachel, waarmee je rekening moet houden en welke opties er allemaal mogelijk zijn.

Elektrische haard met verwarming

By Dennis Dragt 4 years ago 83248 Views No comments

Ben jij op zoek naar een sfeerhaard die ook warmte afgeeft? Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een elektrische haard met verwarming? Haardenexpert geeft met deze blog antwoord op veel gestelde vragen over de elektrische haard. Laat je door deze blog inspireren.

De CV-houtkachel en het buffervat: wat zijn de voordelen?

By Dennis Dragt 4 years ago 26377 Views No comments

Wil jij economisch en ecologisch stoken? En ben je op naar de beste mogelijkheid hiervoor? Lees in deze blog alles over de mogelijkheid om een CV-houtkachel te nemen. En hoe je hier een Buffervat op aansluit? Deze blog heeft alle antwoorden voor jou.

Wat zijn de installatiekosten van een houtkachel?

By Dennis Dragt 4 years ago 33587 Views No comments

Ben jij geïnteresseerd in een houtkachel? En wil je weten hoe duur het is om een houthaard te laten plaatsen? Wij hebben voor jou alle feiten om een rijtje gezet. Lees deze blog en kom alles te weten over de kosten van een plaatsing. Ook lees je verschillende aspecten waar rekening mee moet worden gehouden. Laat je inspireren door deze blog.

De aankoop van een elektrische haard

By Dennis Dragt 4 years ago 14374 Views No comments

Ben jij van plan om een elektrische haard aan te schaffen? Wil je meer weten over de verschillende soorten elektrische haarden, en wat deze te bieden hebben? Haardenexpert geeft in deze blog antwoord op de vragen over elektrische kachels. Laat je inspireren en kom te weten waar je je het beste een elektrische haard kunt kopen.

De CV-houtkachel: wat heb je allemaal nodig?

By Dennis Dragt 4 years ago 24492 Views No comments

Wil jij informatie over hoe je een woning het beste kan verwarmen? Wil je rekening houden met het milieu en je portemonnee? Lees in deze blog alle antwoorden omtrent een CV-houtkachel. Laat je inspireren door deze duurzame manier van stoken.

Een open haard ombouwen naar een gashaard

By Dennis Dragt 4 years ago 48188 Views No comments

Wil je overstappen naar een gashaard? Omdat je de open haard in uw woning niet meer gebruikt? Haardenexpert laat jou in deze blog zien hoe je een open haard kan inruilen voor een gashaard. Ook kom je te weten wat hier de voordelen van zijn.

Aankooptips voor een CV-houtkachel

By Dennis Dragt 4 years ago 8551 Views No comments

Wil jij een CV-houtkachel? Wil jij milieuvriendelijk stoken en ook nog geld kan besparen? Wij hebben voor jou de belangrijkste aankooptips voor een CV-houtkachel op een rijtje gezet. Lees deze blog voor inspiratie. Ook kom je meer te weten over de verschillende aspecten waar rekening mee moet worden gehouden.

Wat kost een open haard plaatsen?

By Dennis Dragt 4 years ago 184067 Views No comments

Jij bent benieuwd hoe veel het kost om een open haard te plaatsen? Wil je weten hoe je te werk moet gaan en met welke aspecten je rekening moet houden? Wij hebben in deze blog alle belangrijke punten voor jou op een rijtje gezet.