Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Wat is het verbruik van een elektrische haard?

Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 99999 keer bekeken

Denk jij er na om een elektrische kachel aan te schaffen? Ben jij benieuwd waar je dit het beste kan doen en wat een elektrische kachel verbruikt? Haardenexpert heeft het allemaal voor jou op een rijtje gezet. Lees deze blog en doe inspiratie op.

Wat kost een houtkachel?

Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 22455 keer bekeken

Benieuwd wat een houtkachel kost? Wij hebben de feiten voor je op een rij gezet. Lees deze blog als je meer te weten wilt komen over de kosten van een houtkachel, waarmee je rekening moet houden en welke opties er allemaal mogelijk zijn.

Elektrische haard met verwarming

Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 115782 keer bekeken

Ben jij op zoek naar een sfeerhaard die ook warmte afgeeft? Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een elektrische haard met verwarming? Haardenexpert geeft met deze blog antwoord op veel gestelde vragen over de elektrische haard. Laat je door deze blog inspireren.

De CV-houtkachel en het buffervat: wat zijn de voordelen?

Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 33863 keer bekeken

Wil jij economisch en ecologisch stoken? En ben je op naar de beste mogelijkheid hiervoor? Lees in deze blog alles over de mogelijkheid om een CV-houtkachel te nemen. En hoe je hier een Buffervat op aansluit? Deze blog heeft alle antwoorden voor jou.

Lees meer Geplaatst in: Cv-haarden

Wat zijn de installatiekosten van een houtkachel plaatsen?

Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 39599 keer bekeken

Ben jij geïnteresseerd in een houtkachel? En wil je weten hoe duur het is om een houthaard te installeren? Wij hebben voor jou alle feiten om een rijtje gezet. Lees deze blog en kom alles te weten over de kosten van een plaatsing. Ook lees je verschillende aspecten waar rekening mee moet worden gehouden. Laat je inspireren door deze blog.

De aankoop van een elektrische haard

Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 18633 keer bekeken

Ben jij van plan om een elektrische haard aan te schaffen? Wil je meer weten over de verschillende soorten elektrische haarden, en wat deze te bieden hebben? Haardenexpert geeft in deze blog antwoord op de vragen over elektrische kachels. Laat je inspireren en kom te weten waar je je het beste een elektrische haard kunt kopen.

De CV-houtkachel: wat heb je allemaal nodig?

Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 33744 keer bekeken

Wil jij informatie over hoe je een woning het beste kan verwarmen? Wil je rekening houden met het milieu en je portemonnee? Lees in deze blog alle antwoorden omtrent een CV-houtkachel. Laat je inspireren door deze duurzame manier van stoken.

Lees meer Geplaatst in: Cv-haarden

Een open haard ombouwen naar een gashaard

Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 69047 keer bekeken

Wil je overstappen naar een gashaard? Omdat je de open haard in uw woning niet meer gebruikt? Haardenexpert laat jou in deze blog zien hoe je een open haard kan inruilen voor een gashaard. Ook kom je te weten wat hier de voordelen van zijn.

Aankooptips voor een CV-houtkachel

Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 10583 keer bekeken

Wil jij een CV-houtkachel? Wil jij milieuvriendelijk stoken en ook nog geld kan besparen? Wij hebben voor jou de belangrijkste aankooptips voor een CV-houtkachel op een rijtje gezet. Lees deze blog voor inspiratie. Ook kom je meer te weten over de verschillende aspecten waar rekening mee moet worden gehouden.

Lees meer Geplaatst in: Cv-haarden

Wat kost een open haard plaatsen?

Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 232279 keer bekeken

Jij bent benieuwd hoe veel het kost om een open haard te plaatsen? Wil je weten hoe je te werk moet gaan en met welke aspecten je rekening moet houden? Wij hebben in deze blog alle belangrijke punten voor jou op een rijtje gezet.