Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Wat kost een keuken?

By Dennis Dragt 4 years ago 6207 Views No comments

Altijd al afgevraagd hoe duur een keuken is? En met welke aspecten jij rekening moet houden? Haardenexpert heeft het voor jou onderzocht. In deze overzichtelijke blog lees jij alles over de kosten van een nieuwe keuken. Ook kom je te weten met welke dingen jij rekening moet houden.

Wat kost een verbouwing?

By Dennis Dragt 4 years ago 12931 Views No comments

Ben jij van plan om te verbouwen in jouw huis? Wil jij meer weten over de kosten en waarom? Wij hebben het voor jou uitgezocht. Lees deze blog om te weten hoe duur een verbouwing is en waarom. Ook leer je meer over de verschillende aspecten waar rekening mee moet worden gehouden.

Wat kost een open haard?

By Dennis Dragt 4 years ago 66240 Views No comments

Ben jij benieuwd hoe duur een open haard? Wil jij meer weten over de voordelen van een open haard? Haardenexpert heeft voor jou alle informatie op een rijtje gezet. Lees deze blog en laat je inspireren door prachtige open haarden.

Huis verbouwen voor een haard: wat zijn de mogelijkheden?

By Dennis Dragt 4 years ago 11235 Views No comments

Zit je erover na te denken om jouw huis te verbouwen voor een haard? En wil jij hier meer informatie over? In deze blog hebben wij voor jou alles op een rijtje gezet om dit proces succesvol te laten voorlopen. Leer over de verschillende aspecten die komen kijken bij een desbetreffende verbouwing.

Houtkachel op CV-systeem aansluiten

By Dennis Dragt 4 years ago 91276 Views No comments

Waar moet jij allemaal aan denken als je jouw houtkachel op de CV wilt aansluiten? En welk profijt heb je als jij dit doet? In deze blog wordt haarfijn uitgelegd wat de voordelen zijn. Wellicht inspireert het jou ook om duurzaam en goedkoop te stoken.

Gasafvoer naar buiten

By Dennis Dragt 4 years ago 148063 Views No comments

Waar moet je rekening mee houden bij een gasafvoer naar buiten? Wil jij meer weten over het verschil tussen een open en een gesloten verbrandingssysteem? In deze blog van Haardenexpert worden al deze vragen en opties besproken. Lees meer in deze blog en laat je inspireren.

Waar moet ik rekening houden bij het plaatsen van een gashaard?

By Dennis Dragt 4 years ago 46937 Views 1 comment

Zie jij het grote voordeel van een gashaard? Wil jij meer informatie over hoe deze haard moet worden geplaatst? En met welke aspecten jij rekening moet houden? In deze blog hebben wij alles voor jou op een rijtje gezet. Zo weet jij precies wat je nodig hebt.

Hoeveel kW houtkachel heb ik nodig?

By Dennis Dragt 4 years ago 117793 Views No comments

Heb jij de vraag hoeveel kW houtkachel jij nodig hebt in jouw woonkamer? Zoek je hier meer informatie over? Haardenexpert heeft in deze blog alles netjes voor jou op een rijtje gezet. De meest gestelde vragen over het beste kW voor jou type woonkamer worden hier duidelijk beantwoordt.

4 trends voor kachels en haarden in 2016

By Dennis Dragt 4 years ago 6496 Views No comments

Ben jij benieuwd naar de vier nieuwste trends op het gebied van kachels? Wil jij weten wat 2016 allemaal te bieden heeft? Haardenexpert heeft al de nieuwe trends op een rijtje gezet. Ontdek wat de trends allemaal zijn en wat jij er aan hebt.

Wat kost een gashaard?

By Dennis Dragt 4 years ago 92595 Views No comments

Ben jij benieuwd hoe duur een gashaard is? En met welke aspecten jij rekening moet houden om zo’n prachtige haard in jouw huis te nemen? In deze blog van Haardenexpert worden alle opties duidelijk beschreven. Zo kan jij een goede beslissing maken en je laten inspireren.