Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Tips om hout goed te stoken

By Dennis Dragt 5 years ago 25036 Views 1 comment

Ben jij benieuwd hoe je om een juiste manier hout stookt? En wil jij hier meer tips over? Haardenexpert heeft in deze blog een aantal goede tips op een rijtje gezet. Kom te weten met welke aspecten jij rekening moet houden en laat je inspireren.

Gashaard bedienen met iPhone, iPad of Android

By Maarten van der Starre 5 years ago 11138 Views No comments

Wil jij meer weten over de luxe optie om jouw gashaard te bedienen met jouw IPhone, IPad of Android? In deze blog heeft Haardenexpert een aantal merken op een rij gezet die deze optie bieden. Laat je inspireren door de verschillende apps die op de markt zijn.

Jacobus beton

By Maarten van der Starre 5 years ago 5690 Views No comments

Ben jij geïnteresseerd in de Jacobus Beton? Wil jij meer weten over deze prachtige houtkachel? Wij hebben voor jou in deze blog alle bijzonderheden van deze haard op een rijtje gezet. Lees verder en laat je inspireren door de Haardenexpert.

Wat is het verbruik van een gashaard?

By Dennis Dragt 5 years ago 63979 Views No comments

Jij vraagt je af hoe hoog het gasverbruik is van jouw gashaard? In deze blog van Haardenexpert leggen wij jou uit waar je rekening mee moet houden om achter het gasverbruik te komen. Lees verder en leer meer over de aspecten waar je bij stil moet staan.

De nieuwe Dru Maestro gashaarden

By Maarten van der Starre 5 years ago 4344 Views No comments

Wil jij een nieuwe gashaard aanschaffen? Of Ben jij geïnteresseerd in de nieuwe Dru Maestro gashaarden? Lees dan in deze blog van Haardenexpert verder over de prachtige Dru Maestro gashaarden. Laat je inspireren door deze prachtige inzet gashaarden.

Hoogrendement houtkachel kiezen

By Maarten van der Starre 5 years ago 8239 Views No comments

Benieuwd naar wat rendement precies is? Of wat jij aan een hoog rendement hebt? Wij hebben in deze blog voor jou alles over het rendement op een rijtje gezet. Zo kan jij je laten inspireren en de beste haard kiezen voor jouw woning.

Vacature verkoper bij Haardenexpert

By Maarten van der Starre 5 years ago 10129 Views No comments

Benieuwd wat Haardenexpert voor jou te bieden heeft als verkoper? Wil jij weten wat wij jou willen bieden? In deze blog vertellen wij wat over onszelf en wat wij zoeken in een verkoper. Geïnteresseerd? Lees dan vooral verder en wellicht zijn wij jou snel.