Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

5x leukste buitenhaard voor in de tuin

5x leukste buitenhaard voor in de tuin
Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 32469 keer bekeken

In de zomer is het heerlijk om lekker lang op het terras te zitten en van het mooie weer te genieten. Maar in Nederland kun je niet altijd rekenen op warme zomeravonden. Dit geldt vooral in het voorjaar en de herfst. De temperatuur zakt en je bent geneigd om naar binnen te gaan. Wil je toch gezellig met jouw vrienden langer buiten zitten? Dan biedt een buitenhaard dé uitkomst. Je krijgt dan de nodige warmte en het zorgt ook nog voor een gezellige sfeer. Om jou volop te inspireren, heb ik de vijf leukste buitenhaarden voor in de tuin opgezocht.
Gezellig rond het kampvuur

Zit je vaak avondenlang in de tuin jouw familie of vrienden? Met een zogenoemde vuurpit heb je een leuke buitenhaard waar iedereen omheen kan zitten. Het wekt een soort kampvuurgevoel op waar vriendschap en ontspanning centraal staat. Een vuurpit is in meerdere varianten te verkrijgen, van klein tot groot.

VuurpitBron: shomedecor.com

Of maak een knusse zithoek in jouw tuin met een grote loungebank. Bij de loungebank staat een stijlvolle buitenhaard met een modern plateau. Het plateau dient ook als tafel om jouw drankje of wat borrelhapjes neer te zetten. Doordat het vuur met glas is omgeven, wordt het niet te warm voor jouw gezelschap.

Loungehoek met een tuinhaardBron: qarmazi.com

Breng de woonkamer in de tuin

Wil je indruk maken op jouw gasten? Ga dan voor een ingebouwde buitenhaard. Je tuin ziet er extra chique en je kunt er ook nog een comfortabel zithoek van maken. Zet de buitenhaard tegen de muur en plaats het bankstel naast de haard. Zo creëer je een woonkamer-gevoel in jouw eigen tuin. Plaats een tafel in het midden en zet wat heerlijke hapjes neer. Welkom thuis!

Stijlvolle buitenhaardBron: spanish.fansshare.com

Vrijstaande tuinhaard

Ook een vrijstaande haard zorgt voor een gezellige en warme sfeer. Een ideale combinatie van gemak en stijl. Je zet de buitenhaard op een mooie plek en je bent klaar om te stoken. Plaats een aantal comfortabele stoelen om de haard heen en je komt helemaal tot rust.

Vrijstaande haardBron: houzz.com

Barbecueën met een buitenhaard

Tijdens de zomer komt de BBQ drang bij iedereen naar boven. Heerlijk in de tuin met een drankje erbij en urenlang barbecueën. Het wordt weer tijd om de barbecue uit de kast te halen. Maar het zou toch veel ruimte besparen als je gewoon kon barbecueën met een buitenhaard. Steek de haard aan, geniet van de warmte en smul van het heerlijke stukje vlees.

Barbecueën met de haardBron: Uw-haard.nl

Geplaatst in: Interieur & Lifestyle