Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

1 houtkachel 4 verschillende woonkamers

1 houtkachel 4 verschillende woonkamers
Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 13912 keer bekeken

Een houtkachel die in ieder wooninterieur past, van klassiek tot modern. Dat is typerend voor de JAcobus houtkachel. Deze houtkachel van Nederlandse makelij heeft een minimalistische vormgeving en een stoer design. Toch komt de kachel heel bescheiden over. Met zijn kleine formaat is geen enkele plaatsing te gek. In de hoek, tegen een zijwand en een centrale opstelling. Je moet de foto’s eerst bekijken om het te geloven. Daarom heb ik speciaal voor jou meerdere woonruimtes met de JAcobus houtkachel verzameld. Zo heb jij een beter beeld van de schoonheid en flexibiliteit van de JAcobus. Zie je de houtkachel al in jouw interieur staan?1. JAcobus in een wit wooninterieur

Op de onderstaande foto zie je een prachtige, knusse woonruimte met een strakke vormgeving. De wanden, meubels, lampen en zelfs de kozijnen zijn in het wit gedecoreerd. Deze woonkamer combineert een lichte kleur met een vleugje modern. Dit zijn typische kenmerken van een Scandinavisch wooninterieur. In de hoek zie je de JAcobus met zijn robuuste formaat. Door het zwarte design springt de kachel direct in het oog.

JAcobus in een wit wooninterieur

2. Landelijk en modern interieur

De JAcobus bewijst zich ook als een ideale kachel voor een donkere woonruimte. De bewoners hebben bij dit wooninterieur gekozen voor een landelijk en modern interieur. Dit zie je terug aan het eiken laminaat, de houten tafel, de bruine stoelen en de witte wanden. Tegen de zijmuur is de Jacobus houtkachel geplaatst. Boven het toestel is een plankje geplaatst met twee kleine planten. Door gebruik te maken van plinten, planten en een symmetrische geplaatste krans, is de Jacobus de blikvanger in de woonruimte geworden.

Landelijk en modern interieur

3. Vrijstaande JAcobus voor schouw

Tegen een grijze wand of zwarte schouw valt de vormgeving van de houtkachel minder op. De nadruk wordt dan gelegd op de warme, gele vlammen. Zet een comfortabele stoel naast de haard en sla een spannend boek open. Je komt helemaal tot rust! Vergeet niet om een vloerplaat onder de kachel te zetten. Jouw prachtige laminaat wordt dan niet beschadigd door de warmte van de JAcobus.

Vrijstaande JAcobus voor schouw

4. Zwarte JAcobus voor witte schouw

Heb je al een schouw in de woonkamer staan en gebruik je deze niet meer? Metsel de schouw dan dicht en zet een JAcobus kachel neer. Met een witte schouw en licht wooninterieur springt de zwarte JAcobus er prachtig uit. Je behoudt de klassieke uitstraling van de schouw en de plezante warmte van een open haard. Op de schouw plaats je accessoires als kaarsen of planten om meer sfeer te creëren. Overweeg ook om boven de haard een gewei op te hangen. Een gewei brengt namelijk meer landelijkheid aan jouw woonruimte.

Zwarte JAcobus voor witte schouw

Geplaatst in: Interieur & Lifestyle