Vragen? Bel 055 820 0222

Sleutelbloemstraat 44,Apeldoorn

Showroom

K-Stove 8010 Pelletkachel

Pelletkachel
Adviesprijs € 2.375

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang binnen 2 werkdagen
een vrijblijvende aanbieding.

 • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

  Wilt u een passend en deskundig advies ontvangen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achterlaten, uw emailadres en telefoonnummer. Vervolgens neem ik of één van mijn collega’s contact met u op om uw wensen door te nemen. Samen komen we tot de beste keus voor uw woonsituatie. 

 • Beste keus volgens Haardenexpert Coen van der Craats

  Een haard koopt u niet zomaar, u wilt het beste advies ontvangen voor de aanschaf. Daar ga ik of één van mijn collega’s voor zorgen! Laat uw telefoonnummer en e-mailadres achter en wij nemen contact met u op. U ontvangt vervolgens een passend advies en de bijbehorende offerte voor uw woonsituatie. 

 • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

  Van houtkachel tot gashaard, bij mij kunt u terecht voor het beste woonadvies. Heeft u vragen over het vermogen, de perfecte plek in de ruimte en de mogelijkheden van de installatie? Trek bij mij aan de bel en leg uw wensen voor. Met passie voor het vak en een dosis creativiteit is geen enkele plaatsing te gek. Laten we samen uw droomhaard realiseren.

 • Beste keus volgens Haardenexpert Gerben Blaauwendraad

  De ambiance en de gezelligheid die een haardvuur met zich meebrengt, wie wil dat nou niet? Maar voordat u een haard aanschaft, heeft u behoefte aan een goed advies. Wat zijn de mogelijkheden voor uw woning en met welke kosten moet u rekening houden. Bij Haardenexpert denken we met u mee en zoeken wij graag met u naar de mooiste haard voor uw woning.

 • Beste keus volgens Haardenexpert Coen van der Craats

  Tijdens het zoeken van de perfecte haard spoken er genoeg vragen door uw hoofd. Mijn collega’s en ik staan voor u paraat om alles te beantwoorden. Van rookkanaal tot het ideale vermogen, door onze jarenlange kennis en passie ontvangt u het beste advies. Daarnaast geven wij inspirerend advies over waar u de haard het beste kunt plaatsen. Wij denken graag met u mee.

 • Beste keus volgens Haardenexpert Gert-Jan Nijkamp

  Een haard of kachel staat of valt bij een betrouwbaar advies. U wilt natuurlijk zorgeloos genieten van uw nieuwe aanwinst. Haardenexpert garandeert u een professioneel en vertrouwd woonadvies, van haardkeuze tot installatie. Wij zijn niet alleen specialisten op het gebied van de technische aspecten, maar hebben ook oog voor design. Mijn collega’s en ik maken van uw wens, uw droomhaard.

Omschrijving

NIET MEER LEVERBAAR

Vraag een offerte aan, wij informeren u graag over een alternatief

 

K-Stove 8010 - Pelletkachel

Deze K-stove 8010 is er speciaal voor ontworpen om te worden geplaatst op de plek waar eerst uw openhaard stond. De K-stove 8010 is een pelletkachel en heeft een vermogen van 6-13kW dat betekend dat u zeer grote ruimtes met deze kachel kunt verwarmen maar dat u de K-Stove ook kwijt kunt in een kleine kamer omdat de kachel ook beschikt over een zeer laag vermogen. Het rendement van deze pelletkachel is 85%.

K-Stove 8010 - Pellets

Pelletkachels zijn kachels waarbij er pelletsworden verbrand. Pellets zijn houtafval, dat hout in dat de pellets worden gemaakt van samengeperst zaagsel en houtkrullen van zuiver en onbehandeld hout. de pellets hebben een enorm laag vochtigheids gehalte en een enorm hoge dichtheid waardoor de rendement van de pellets extreem hoog is. pellets verouderen niet en behouden dus altijd hun rendement. U kunt dus de pellets zo lang bewaren als u zelf maar wilt. De pellet staafjes hebben een doorsnee van 6 of 8 mm en een lengte van rond de 3cm. 

K-Stove 8010 -  Pelletkachel

De naam pelletkachel komt van de brandstof. De brandstof van een pelletkachel zijn namelijk pellets. pellets zijn samen geperst houtafval zoals u hier boven al heeft kunen lezen. Een gemiddelde pelletkachel heeft een voorraad bunker van 15Kg pellets afhankelijk van het type pelletkachel. Door het verbranden van pellets wordt aangevoerde lucht verwarmd en door middel van een ventilator uit de kachel geblazen. Pelletkachels hebben meestal een rendement van boven de 80%. Pelletkachels bieden een hoop voordelen. Ten eerste hebben pelletkachels een hoog rendement, ten tweede hebben pelletkachels slechts 0,5% as en een CO2-Neutrale verbranding. de pelletkachel is dus nog eens goed voor het mileu ook. 

K-Stove 8010 - Onderhoud

De aslade van de K-Stove 8010 moet regelmatig worden geleegd. daarnaast moet het branderbakje ook een keer per week worden schoongemaakt. ook moet u oppassen dat de as niet de luchttoevoer blokkeerd. De ruit kan worden schoongemaakt met ruitenreiniger en de schoorsteen moet met de jaarlijkse onderhoud door de installateur ook worden geveegt. 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze pelletkachel? Neem contact met ons op en vraag direct de scherpste prijs aan bij de Haardenexpert, of breng een bezoekje aan onze showroom te Apeldoorn!


Beste prijs voor de K-Stove 8010 Pelletkachel?

Ontvang aanbieding
We zijn er bijna...

Om de aanvraag compleet te maken hebben we uw e-mail en telefoonnummer nodig.
Wij maken dan voor u een aanbieding op maat.

* Vereiste velden

Specificaties

Productnaam K-Stove 8010 Pelletkachel
Categorie Pelletkachels
Merk K-stove
Model Vrijstaand
Vuurzicht Front
Brandstof Pelletkorrels
Adviesprijs € 2.375

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang binnen 2 werkdagen
een vrijblijvende aanbieding.

Zekerheid
Vertrouwen en garantie
Beste prijs garantie

Altijd de beste prijs! Bij Haardenexpert betaalt u nooit teveel voor uw droomhaard. Als klant profiteert u hier van. U ontvangt een uitstekende totaalprijs voor een kwalitatief product.

Snelle levering in NL & BE

Haardenexpert garandeert een snelle levering in heel Nederland en België. Wij onderhouden dagelijks contact met onze fabrikanten en zijn op de hoogte van alle levertijden. U ontvangt zo, na de aankoop, snel mogelijk bericht voor een geschikte leverdatum. Natuurlijk in overleg met u, zodat uw droomhaard op een gewenste datum wordt geleverd.

Vakkundig installatie in NL & BE

Van aanschaf tot installatie, Haardenexpert biedt u een compleet pakket aan. Wij hebben deskundige adviseurs en installateurs om de klus te klaren. Zo bent u verzekerd van een veilige en vakkundige plaatsing van uw haard. En om het helemaal af te maken, wij verzorgen een landelijke installatie door heel Nederland en België. Wij zijn altijd bij u in de buurt.

Service en garantie na oplevering

Na de oplevering van de haard houdt de service van Haardenexpert niet op! Vanzelfsprekend kunt u bij enige gebreken bij ons aan de bel trekken. Dankzij onze deskundigemedewerkers en installateurs wordt het probleem in een mum van tijd opgelost. Maar u ontvangt ook een garantie op uw droomhaard. Tot hoelang de garantie duurt en wat er onder de garantie valt, verschilt per haardenmerk. Maar één ding is zeker: Haardenexpert laat u niet in de kou staan.

Zekerheid
Vertrouwen en garantie