• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Zeta

Houtkachels
€ 4.175

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Zeta
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Zeta

De Jydepejsen Zeta is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Een houtkachel van Jydepejsen

Al langer dan 4 decennia staat Jydepejsen gelijk aan vernieuwende Deense houtkachels van topkwaliteit, die hun stempel hebben gedrukt op de industrie. Met het eigentijdse design en doordat ze zijn voorzien van uitstekende technologie, zijn alle houtkachels een uiting van uitzonderlijk vakmanschap.

Jydepejsen blijft zich continu verbeteren. De focus ligt niet alleen op design en functionaliteit, maar ook op geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel gunstig zijn voor het milieu als voor uw portemonnee. Met behulp van het unieke luchtregelsysteem, DuplicAir®, kunt u eenvoudig en nauwkeurig de vlammen en warmteafgifte aanpassen.

Alle houtkachels worden grondig getest en voldoen aan de strengste internationale criteria, waardoor u zeker kunt zijn dat u optimaal geniet van de Jydepejsen Zeta.

Knusse toevoeging: een vrijstaande haard

Profiteer van de veelzijdige charme van een vrijstaande haard, zoals de betoverende Jydepejsen Zeta, die het interieur vult met stijl en praktische aspecten.

Zo onderscheidt de Jydepejsen Zeta zich als een oogverblindende eyecatcher met een warme gloed en een prachtig vuurbeeld dat de aandacht trekt, waardoor de Jydepejsen Zeta echt het middelpunt van de ruimte is. Het kiezen van de juiste plek voor een vrijstaande haard is daarnaast gemakkelijk. U kunt dit model eenvoudig op elke gewenste plek in de kamer plaatsen, waarbij flexibiliteit en gebruiksgemak niet zijn vergeten. Maak er dan ook het middelpunt van uw zithoek van. Of kies voor een mooie roomdivider waardoor u de woonruimte met klasse opdeelt.

Jydepejsen Zeta kopen

Wilt u meer informatie over de Jydepejsen Zeta en wat deze haard u te bieden heeft? Twijfel niet om ons te benaderen. De adviseurs van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Wanneer u de warmte en knusse sfeer van onze haarden persoonlijk wenst te beleven, dan ontvangen we u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Dit biedt u de gelegenheid om te ontdekken of de Jydepejsen Zeta perfect past bij uw behoeften, en u kunt zich tegelijkertijd laten betoveren door de verscheidenheid van ons aanbod. 

In het geval dat u niet in de gelegenheid bent om langs te komen in de showroom, maar toch de opties met een expert wilt bespreken, zijn wij er voor u. Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen4,0 kW
Maximale vermogen9,0 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement70% tot 75%, 75% tot 80%
KleurZwart
Hoogte cm90
Breedte cm68,3
Diepte cm49,6
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Zeta Houtkachels

De Jydepejsen Zeta een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding