• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Zeta Wall

Houtkachels
€ 3.295

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Zeta Wall
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Zeta Wall

De Jydepejsen Zeta Wall is een vrijhangende houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijhangende houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Een houtkachel van Jydepejsen

Al langer dan 4 decennia staat Jydepejsen gelijk aan vernieuwende Deense houtkachels van uitmuntende kwaliteit, en op die manier de stempel hebben gedrukt op de industrie. Met behulp van het eigentijdse design en doordat ze uitgerust zijn met uitstekende technologie, zijn alle houtkachels een weergave van geweldig vakmanschap.

Jydepejsen blijft zich doorlopend vernieuwen. Niet alleen wordt er gefocust op design en functionaliteit, maar ook op geavanceerde verbrandingstechnologieën met betrekking tot het milieu en uw portemonnee. Door het speciale luchtregelsysteem, DuplicAir®, kunt u gemakkelijk en zorgvuldig de vlammen en warmteafgifte veranderen.

Elke houtkachel wordt volledig gekeurd en voldoet aan de meest strenge, internationale normen, zodat u gegarandeerd plezier heeft van de Jydepejsen Zeta Wall.

Een vrijhangende haard: het warme hart van uw woning

De Jydepejsen Zeta Wall is een vrijhangende haard. Dit voegt niet alleen een vleugje luxe toe aan uw interieur, maar het is ook een veelzijdige haard.

Door het betoverende vlammenspel zorgt de Jydepejsen Zeta Wall er meteen voor dat het een gezellig middelpunt van de kamer wordt. Wat dit model nog fascinerender maakt, zijn de mogelijkheden in installatie. Door dit model ervaart u absolute flexibiliteit en gemak, doordat u 'm zonder moeite overal in de ruimte kunt plaatsen. Hierdoor kunt u eenvoudig kiezen of u de haard in een hoek wilt plaatsen, de haard op een willekeurige plek in de ruimte wilt plaatsen of verdeel de woonruimte in tweeën door de haard als roomdivider te gebruiken.

Meer informatie over de Jydepejsen Zeta Wall?

Wilt u meer informatie over de Jydepejsen Zeta Wall en of deze haard bij uw wensen past? Wij horen graag van u. De adviseurs van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Wilt u graag de sfeer van onze haarden meemaken, dan heten we u van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Hierdoor ontdekt u of de Jydepejsen Zeta Wall het beste aansluit bij uw verwachtingen en kunt u zich verder laten inspireren door het ruime assortiment. 

Geen tijd de showroom te bezoeken, maar wilt u wel de mogelijkheden verkennen met een specialist? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijhangend
Minimale vermogen4,0 kW
Maximale vermogen9,0 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement70% tot 75%, 75% tot 80%
KleurZwart
Hoogte cm50,3
Breedte cm68,3
Diepte cm49,5
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Zeta Wall Houtkachels

De Jydepejsen Zeta Wall is een vrijhangende houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding