• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Zeta Basis

Houtkachels
€ 3.775

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Zeta Basis
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Zeta Basis

De Jydepejsen Zeta Basis is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Waarom kiezen voor Jydepejsen?

Jydepejsen heeft sinds 1979 een uitstekende naam gecreëerd voor het produceren van hoogwaardige Deense houtkachels, die worden geroemd om hun innovatieve design. In iedere houtkachel komt uitstekend vakmanschap tot uiting, door een mooie vormgeving en slimme technologie die samenkomen in een volmaakte harmonie.

Bij Jydepejsen staat innovatie hoog in het vaandel. De focus ligt niet alleen op design en functionaliteit, maar ook op geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel het milieu als uw portemonnee ten goede komen. Met behulp van het gepatenteerde luchtregelsysteem, DuplicAir®, heeft u de optie om eenvoudig de vlammen en warmteafgifte aan te passen.

Ze garanderen dat elke houtkachel aan de hoogste internationale normen voldoet na diverse testprocedures, waardoor u straks ongestoord geniet van de Jydepejsen Zeta Basis.

Stijl en warmte met een vrijstaande haard

Profiteer van de veelzijdige charme van een vrijstaande haard, zoals de betoverende Jydepejsen Zeta Basis, die de ruimte verfraaid met stijl en gebruiksgemak.

Zo onderscheidt de Jydepejsen Zeta Basis zich als een oogverblindende eyecatcher met een warme gloed en een prachtig vuurbeeld van een hoog niveau, waardoor deze vrijstaande haard echt het middelpunt van de ruimte is. Een bijkomend voordeel van dit model zijn de verschillende opties voor installatie. Geniet van absolute vrijheid in waar de haard wordt neergezet, waarbij flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid perfect op elkaar zijn afgestemd voor moeiteloze installatie. Besluit om de haard in een gezellig hoekje te plaatsen, als eyecatcher van uw zitgedeelte, of laat de haard schitteren als een prachtige tunnelhaard, waarmee u de leefruimte op een stijlvolle wijze kunt opdelen.

Jydepejsen Zeta Basis kopen

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Jydepejsen Zeta Basis en wilt u meer te weten komen? Neem vooral contact met ons op. We helpen u graag met uitstekend advies. 

Breng een bezoek aan onze luxe showrooms in Apeldoorn of Rijssen en laat u verrassen door de ambiance van onze haarden. Hierdoor kunt u bepalen of de Jydepejsen Zeta Basis voldoet aan uw eisen en kunt u zich laten verwonderen door alle opties. 

Bent u niet in de gelegenheid om ons in Apeldoorn of Rijssen te bezoeken, maar wilt u toch graag het beste advies van een professional? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen4,0 kW
Maximale vermogen9,0 kW
AansluitingBovenaansluiting
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement70% tot 75%, 75% tot 80%
KleurZwart
Hoogte cm90
Breedte cm68,3
Diepte cm49,5
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Zeta Basis Houtkachels

De Jydepejsen Zeta Basis een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding