• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Troja 46 speksteen

Houtkachels
€ 7.995

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Troja 46 speksteen

De Jydepejsen Troja 46 speksteen is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Over Jydepejsen

Al vanaf 1979 wordt Jydepejsen geroemd om hun innovatieve Deense houtkachels van topkwaliteit. Dankzij het moderne design en doordat ze uitgerust zijn met uitstekende technologie, zijn alle houtkachels een uiting van uitzonderlijk vakmanschap.

Het verbeteren van hun product stopt bij Jydepejsen nooit. Het gaat hierbij niet alleen om stijl en bruikbaarheid; ze ook de focus op geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel het milieu als uw financiën positief beïnvloeden. Het speciale luchtregelsysteem, DuplicAir®, biedt u de gelegenheid om met slechts een aantal handelingen de vlammen en warmteafgifte op een nauwkeurige wijze te controleren, waardoor u gegarandeerd comfort ervaart.

Alle houtkachels worden uitvoerig getest en voldoen aan de strengste internationale richtlijnen, waardoor u zeker kunt zijn dat u volop geniet van de Jydepejsen Troja 46 speksteen.

Een vrijstaande haard: een prachtige aanvulling op uw ruimte

De Jydepejsen Troja 46 speksteen is een vrijstaande haard. Dit creëert niet alleen een gevoel van luxe, maar er is ook sprake van veelzijdigheid.

Dankzij het schitterende vuurbeeld zorgt de Jydepejsen Troja 46 speksteen er meteen voor dat het een aangenaam middelpunt van de kamer wordt. Wat dit model nog aantrekkelijker maakt, is de flexibiliteit zodra het op installatie aankomt. Geniet van complete vrijheid in plaatsing, waarbij flexibiliteit en gebruiksgemak uitstekend op elkaar zijn afgestemd voor eenvoudige installatie. Zet de haard dan ook midden in uw zithoek. Of ga voor een elegante roomdivider waardoor u de kamer met klasse opdeelt.

Jydepejsen Troja 46 speksteen kopen

Bent u benieuwd naar de Jydepejsen Troja 46 speksteen en wilt u meer te weten komen? Neem vrijblijvend contact met de adviseurs van Haardenexpert op. Onze verkoopadviseurs geven u graag advies, waardoor u na de aankoop volledig plezier beleeft aan de haard. 

Wanneer u de gezellige sfeer van onze haarden wilt ondervinden, dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Dit geeft u de mogelijkheid om te beslissen of de Jydepejsen Troja 46 speksteen goed past bij uw wensen, en u kunt zich tegelijkertijd laten betoveren door de verscheidenheid van ons aanbod. 

Heeft u geen tijd om ons te bezoeken, maar wilt u wel met een deskundige medewerker de opties onderzoeken? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
MateriaalSpeksteenkachel
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm55
Breedte cm217
Diepte cm55
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Troja 46 speksteen Houtkachels

De Jydepejsen Troja 46 speksteen een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding