• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Senza Zandsteen

Houtkachels
€ 3.995

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Senza Zandsteen
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Senza Zandsteen

De Jydepejsen Senza Zandsteen is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Het merk Jydepejsen

Jydepejsen heeft sinds 1979 een schitterende reputatie opgebouwd voor het vervaardigen van hoogwaardige Deense houtkachels, die worden gewaardeerd om hun innovatieve ontwerp. Elke houtkachels illustreert het vakmanschap, waarbij een modern design samengaat met geavanceerde technologie.

Bij Jydepejsen hechten ze veel waarde aan innovatie. Het gaat hierbij niet alleen om stijl en bruikbaarheid; ze ook de focus op geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel het milieu als uw financiën ten goede komen. Dankzij het speciale luchtregelsysteem, DuplicAir®, kunt u eenvoudig en zorgvuldig de vlammen en warmteafgifte regelen.

Ze verzekeren dat iedere houtkachel aan de hoogste internationale normen voldoet na verschillende testprocedures, waardoor u straks onbezorgd geniet van de Jydepejsen Senza Zandsteen.

Gezellige toevoeging: een vrijstaande haard

Een vrijstaande haard, gelijk aan de grandioze Jydepejsen Senza Zandsteen, voegt niet alleen stijl toe aan uw interieur, maar biedt daarnaast een unieke veelzijdigheid.

Met zijn warme gloed en fenomenaal vuurbeeld is de Jydepejsen Senza Zandsteen de ster van de ruimte, met als gevolg dat de haard uitstekend tot zijn recht komt. Het kiezen van de juiste plek voor een vrijstaande haard is daarnaast gemakkelijk. Geniet van maximale vrijheid in plaatsing, waarbij flexibiliteit en de praktische kant optimaal op elkaar zijn afgestemd voor moeiteloze installatie. Zet de haard bijvoorbeeld midden in uw zithoek. Of ga voor een mooie roomdivider, waardoor u de kamer met klasse opdeelt.

Jydepejsen Senza Zandsteen kopen

Bent u benieuwd naar de Jydepejsen Senza Zandsteen en wilt u meer informatie over de haard? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze verkoopadviseurs geven u graag advies, waardoor u binnenkort optimaal geniet van de haard. 

Zodra u de gezellige ambiance van onze haarden wilt meemaken, ontdek dan onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Hierdoor weet u of de Jydepejsen Senza Zandsteen het beste past bij uw wensen en kunt u zich meteen laten inspireren door het royale aanbod. 

Geen tijd om langs te komen in de showroom, maar wilt u wel advies van een professional? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen5,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement80% tot 85%
KleurBeige, Grijs, Zwart
Hoogte cm93,3
Breedte cm45,8
Diepte cm35,8
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Senza Zandsteen Houtkachels

De Jydepejsen Senza Zandsteen een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding