• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Senza Zandsteen met zijruiten

Houtkachels
€ 4.550

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Senza Zandsteen met zijruiten

De Jydepejsen Senza Zandsteen met zijruiten is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Over Jydepejsen

Jydepejsen heeft sinds 1979 een schitterende naam verworven voor het maken van eersteklas Deense houtkachels, die worden gewaardeerd om hun geavanceerde ontwerp. Dankzij het moderne design en doordat ze uitgerust zijn met hoogwaardige technologie, zijn alle houtkachels een weergave van geweldige vakbekwaamheid.

Jydepejsen blijft zich continu vernieuwen. De focus ligt niet alleen op design en functionaliteit, maar ook op geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel gunstig zijn voor het milieu als voor uw portemonnee. Het unieke luchtregelsysteem, DuplicAir®, biedt u de gelegenheid om met slechts een aantal handelingen de vlammen en warmteafgifte op een nauwkeurige manier te controleren, waardoor u perfect comfort ervaart.

Elke houtkachel is uitgebreid onderzocht en voldoet aan de meest strenge, internationale normen, zodat u gegarandeerd blij bent met de Jydepejsen Senza Zandsteen met zijruiten.

Een vrijstaande haard: de perfecte aanvulling op uw ruimte

Ontdek de veelzijdige charme van een vrijstaande haard, zoals de magische Jydepejsen Senza Zandsteen met zijruiten, die uw woning verrijkt met stijl en gebruiksgemak.

Dankzij zijn warme gloed en intrigerende vuurbeeld is de Jydepejsen Senza Zandsteen met zijruiten de ster van de ruimte, met als resultaat dat de haard goed tot zijn recht komt. Een extra voordeel van dit model is het gemak van installatiemogelijkheden. Met deze haard profiteert u van optimale flexibiliteit en gemak, aangezien u 'm probleemloos op de gewenste plek kunt zetten. Kies ervoor om de haard in een sfeervol hoekje te plaatsen, als eyecatcher van het zitgedeelte, of laat de haard schitteren als een fantastische doorkijkhaard, waarmee u de ruimte op een stijlvolle manier kunt opdelen.

Jydepejsen Senza Zandsteen met zijruiten aanschaffen

Wilt u meer informatie over de Jydepejsen Senza Zandsteen met zijruiten en of deze haard bij uw wensen past? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze verkoopadviseurs geven u graag advies, waardoor u straks intens geniet van de haard. 

Wanneer u de warmte en gezellige sfeer van onze haarden zelf wilt beleven, dan ontvangen we u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Hierdoor weet u of de Jydepejsen Senza Zandsteen met zijruiten perfect past bij uw wensen en kunt u zich direct laten inspireren door ons brede assortiment. 

Bent u niet in staat om de showroom te bezoeken, maar wilt u toch graag de mogelijkheden bespreken met een expert? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen5,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%
KleurBeige, Grijs, Zwart
Hoogte cm93,3
Breedte cm45,8
Diepte cm35,8
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Senza Zandsteen met zijruiten Houtkachels

De Jydepejsen Senza Zandsteen met zijruiten een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding