• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Senza Wall

Houtkachels
€ 2.595

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Senza Wall

De Jydepejsen Senza Wall is een vrijhangende houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijhangende houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Waarom kiezen voor Jydepejsen?

Jydepejsen heeft sinds 1979 een geweldige naam verworven voor het vervaardigen van hoogwaardige Deense houtkachels, die worden geprezen om hun innovatieve ontwerp. Met behulp van het eigentijdse design en doordat ze uitgerust zijn met uitstekende technologie, zijn alle houtkachels een uiting van uitzonderlijk vakmanschap.

Het verbeteren van hun product stopt bij Jydepejsen nooit. Niet alleen wordt er aandacht besteed aan design en functionaliteit, maar ook aan slimme verbrandingstechnologieën met betrekking tot het milieu en uw portemonnee. Met ons exclusieve luchtregelsysteem, DuplicAir®, hebt u algehele regie over de vlammen en warmteafgifte.

Alle houtkachels ondergaan grondige tests en voldoen aan de strengste internationale richtlijnen, waardoor u intens geniet van de Jydepejsen Senza Wall.

Knusse toevoeging: een vrijhangende haard

Een vrijhangende haard, net als de grandioze Jydepejsen Senza Wall, voegt niet alleen stijl toe aan uw interieur, maar biedt ook een fijne veelzijdigheid.

Dankzij het mooie vlammenspel zorgt de Jydepejsen Senza Wall er direct voor dat het een sfeervol middelpunt van de ruimte wordt. Het kiezen van de juiste plek voor deze vrijstaande haard is tevens gemakkelijk. Het kiezen van de juiste locatie in de ruimte voor een vrijhangende haard is bovendien ontzettend goed te doen. Hierdoor kunt u zonder problemen bedenken of u de haard in een hoek wilt plaatsen, juist als middelpunt van de ruimte dient of splits de ruimte op door de haard als roomdivider in te zetten.

Ook genieten van de Jydepejsen Senza Wall?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Jydepejsen Senza Wall en wilt u meer informatie over de haard? Neem vooral contact met de adviseurs van Haardenexpert op. Onze specialisten voorzien u graag van advies, waardoor u na de aankoop optimaal geniet van de haard. 

Wanneer u de fijne sfeer van onze haarden wilt ondervinden, bezoek dan onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Dit biedt u de gelegenheid om te oordelen of de Jydepejsen Senza Wall perfect aansluit op uw wensen, terwijl u op hetzelfde moment wordt geïnspireerd door het ruime aanbod. 

Geen tijd om langs te komen in de showroom, maar wilt u wel de mogelijkheden verkennen met een specialist? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijhangend
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen5,0 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement80% tot 85%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm62,6
Breedte cm45,8
Diepte cm36,5
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Senza Wall Houtkachels

De Jydepejsen Senza Wall is een vrijhangende houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding