• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Senza Wall zijruiten

Houtkachels
€ 2.995

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Senza Wall zijruiten
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Senza Wall zijruiten

De Jydepejsen Senza Wall zijruiten is een vrijhangende houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijhangende houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Waarom kiezen voor Jydepejsen?

Al langer dan 40 jaar staat Jydepejsen gelijk aan vernieuwende Deense houtkachels van uitmuntende kwaliteit, en op die manier de stempel hebben gedrukt op de industrie. Met het strakke design en doordat ze zijn voorzien van hoogwaardige technologie, zijn alle houtkachels een weergave van uitzonderlijk meesterschap.

Vernieuwing stopt bij Jydepejsen nooit. Het gaat hierbij niet alleen om stijl en handige functies; ze ook de focus op geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel het milieu als uw financiën ten goede komen. Het speciale luchtregelsysteem, DuplicAir®, biedt u de gelegenheid om met slechts enkele handelingen de vlammen en warmteafgifte op een nauwkeurige wijze te controleren, waardoor u perfect comfort beleeft.

Alle houtkachels ondergaan grondige tests en voldoen aan de strengste internationale normen, waardoor optimaal volop geniet van de Jydepejsen Senza Wall zijruiten.

Een vrijhangende haard: het sfeervolle hart van uw kamer

Een vrijhangende haard, gelijk aan de imposante Jydepejsen Senza Wall zijruiten, voegt niet alleen stijl toe aan uw interieur, maar biedt tevens een bijzondere veelzijdigheid.

Door het mooie vuurbeeld zorgt de Jydepejsen Senza Wall zijruitener direct voor dat het een sfeervol middelpunt van de ruimte is. Het kiezen van de gewenste plek voor een vrijhangende haard is bovendien ongecompliceerd. Profiteer van maximale vrijheid in waar de haard wordt neergezet, waarbij flexibiliteit en gebruiksgemak optimaal op elkaar zijn afgestemd voor moeiteloze installatie. Besluit om de haard in een sfeervol hoekje te plaatsen, als middelpunt van de zitruimte, of laat de haard stralen als een fantastische tunnelhaard, waarmee u een grotere oppervlakte op een chique manier kunt verdelen.

Meer informatie over de Jydepejsen Senza Wall zijruiten?

Bent u geïnteresseerd in de Jydepejsen Senza Wall zijruiten en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om antwoord te geven op uw vragen en met u mee te denken. 

Zodra u de warmte en gezellige sfeer van onze haarden persoonlijk wenst te beleven, bent u van harte welkom in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Hierdoor kunt u bepalen of de Jydepejsen Senza Wall zijruiten voldoet aan de verwachtingen en kunt u zich laten verwonderen door alle opties. 

Bent u niet in de gelegenheid om ons in Apeldoorn of Rijssen te bezoeken, maar wilt u toch graag persoonlijk advies van een deskundige medewerker? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijhangend
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen5,0 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement80% tot 85%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm62,6
Breedte cm45,8
Diepte cm36,5
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Senza Wall zijruiten Houtkachels

De Jydepejsen Senza Wall zijruiten is een vrijhangende houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding