• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Senza Speksteen

Houtkachels
€ 3.750

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Senza Speksteen
  • Landelijke installatie en levering
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • Persoonlijk haardadvies aan huis, ook in uw regio
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Senza Speksteen

De Jydepejsen Senza Speksteen is een vrijstaande houtkachel van het Deense houtkachel merk Jydepejsen. Deze fantastische vrijstaande speksteen houtkachel is zeer geschikt voor wat kleinere ruimtes. Dankzij het wat lagere vermogen past hij daardoor nagenoeg alle woonkamers. 

De drie basis kenmerken van Jydepejsen 'kwaliteit', 'innovatie' én 'design' zijn goed zichtbaar in deze haard. U bent er dan ook van verzekert dat u een top product koopt bij de aanschaf van de Jydepejsen Senza speksteen. 

Over Jydepejsen

Jydepejsen heeft sinds 1979 een schitterende naam opgebouwd voor het vervaardigen van hoogwaardige Deense houtkachels, die worden gewaardeerd om hun geavanceerde design. Elke houtkachels getuigt van vakmanschap, waarbij een eigentijds design samengaat met slimme technologie.

Jydepejsen blijft zich doorlopend innoveren. Het gaat hierbij niet alleen om esthetiek en functionaliteit; ze leggen ook de nadruk op geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel het milieu als uw financiën positief beïnvloeden. Door middel van het gepatenteerde luchtregelsysteem, DuplicAir®, heeft u de gelegenheid om eenvoudig de vlammen en warmteafgifte aan te passen.

Ze verzekeren dat elke houtkachel aan de hoogste internationale normen voldoet na uitgebreide testprocedures, waardoor u straks onbezorgd geniet van de Jydepejsen Senza Speksteen.

Stoere kachel: de Jydepejsen Senza Speksteen

De soapstone/speksteen panelen zorgen niet alleen voor een modern en robuust uiterlijk. Maar meer dan dat! De panelen houden de warmte langer vast waardoor optimaal kunt genieten van de warmte-afgifte van de haard.

Aansluiting op het rookgasafvoerkanaal kan via de boven en achterzijde worden geregeld. Optioneel kan er een plaat mee geleverd worden om de bovenafsluiting af te sluiten en het kanaal aan te sluiten op de achterzijde van de haard.

Meer weten over de Jydepejsen Senza speksteen?

Neem contact op met een van onze adviseurs en vraag een vrijblijvende aanbieding aan. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen.

Gezellige toevoeging: een vrijstaande haard

De Jydepejsen Senza Speksteen is een vrijstaande haard. Dit geeft niet alleen een luxe gevoel, maar er is ook sprake van veelzijdigheid.

Dankzij zijn fijne warmte en intrigerende vuurbeeld maakt de Jydepejsen Senza Speksteen een diepe indruk, waardoor de haard perfect tot zijn recht komt. Het vinden van de gewenste plek voor deze vrijstaande haard is tevens ongecompliceerd. Het kiezen van de juiste plek voor een vrijstaande haard is daardoor bijzonder gemakkelijk. Kies bijvoorbeeld om de Jydepejsen Senza Speksteen in een gezellig hoekje te plaatsen, als middelpunt van het zitgedeelte, of laat de haard sprankelen als een geweldige roomdivider, waarmee u de ruimte op een elegante manier kunt scheiden.

Ontdek meer over de Jydepejsen Senza Speksteen

Bent u geïnteresseerd in de Jydepejsen Senza Speksteen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten. We begeleiden u graag met uitstekend advies. 

Als u de warmte en gezellige sfeer van onze haarden zelf wenst te beleven, bent u van harte welkom in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Hierdoor komt u erachter of de [Jydepejsen Senza Speksteen perfect aansluit bij uw behoeften en kunt u zich direct laten inspireren door het grote aanbod. 

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen in de showroom, maar toch de opties met een expert willen bespreken, staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
MateriaalSpeksteenkachel
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen5,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%
KleurZwart
Hoogte cm93
Breedte cm46
Diepte cm36
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Senza Speksteen Houtkachels

De Jydepejsen Senza Speksteen een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding