• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Senza speksteen zijruiten

Houtkachels
€ 4.250

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Senza speksteen zijruiten
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Senza speksteen zijruiten

De Jydepejsen Senza speksteen zijruiten is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Een houtkachel van Jydepejsen

Sinds 1979 wordt Jydepejsen geprezen om hun innovatieve Deense houtkachels van topkwaliteit. Elke houtkachels illustreert het vakmanschap, waarbij een strak design samengaat met slimme technologie.

Bij Jydepejsen heeft innovatie een hoge prioriteit. Niet alleen wordt er geïnvesteerd in design en functionaliteit, maar ook in geavanceerde verbrandingstechnologieën met het oog op het milieu en uw portemonnee. Met ons exclusieve luchtregelsysteem, DuplicAir®, hebt u volledige controle over de vlammen en warmteafgifte.

Elke houtkachel is uitgebreid getest en voldoet aan de meest strenge, internationale normen, waardoor u gegarandeerd plezier heeft van de Jydepejsen Senza speksteen zijruiten.

Gezellige toevoeging: een vrijstaande haard

Ontdek de flair van een vrijstaande haard, zoals de fascinerende Jydepejsen Senza speksteen zijruiten, die de woonruimte verfraaid met stijl en gebruiksgemak.

Zo onderscheidt de Jydepejsen Senza speksteen zijruiten zich als een sfeervolle eyecatcher met een warme gloed en een fascinerend vlammenspel dat de aandacht trekt, waardoor deze vrijstaande haard werkelijk het centrale punt van de woning is. Wat ervoor zorgt dat dit model nog boeiender is, is de keuzevrijheid zodra het gaat om installatie. Maak van de haard bijvoorbeeld het focuspunt in uw zithoek. Of gebruik de haard als een unieke roomdivider en deel de ruimte op een mooie manier op.

Meer weten over de Jydepejsen Senza speksteen zijruiten?

Wilt u meer ontdekken over de Jydepejsen Senza speksteen zijruiten en wat deze haard u te bieden heeft? We horen graag van u. Onze adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en aanbevelingen te geven. 

Bezoek onze gezellige showrooms in Apeldoorn of Rijssen en laat u verrassen door de sfeer van de haarden. Hierdoor kunt u vaststellen of de Jydepejsen Senza speksteen zijruiten voldoet aan de verwachtingen en kunt u zich laten verbazen door alle alternatieven. 

Geen tijd om langs te komen in de showroom, maar wilt u wel de mogelijkheden verkennen met een specialist? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
MateriaalSpeksteenkachel
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen5,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%
KleurZwart
Hoogte cm95
Breedte cm47
Diepte cm37
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Senza speksteen zijruiten Houtkachels

De Jydepejsen Senza speksteen zijruiten een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding