• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Orion Zandsteen grijs hout

Houtkachels
€ 5.725

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Orion Zandsteen grijs hout
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Orion Zandsteen grijs hout

De Jydepejsen Orion Zandsteen grijs hout is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Waarom kiezen voor Jydepejsen?

Jydepejsen heeft sinds 1979 een geweldige naam verworven voor het produceren van eersteklas Deense houtkachels, die worden geroemd om hun vernieuwende design. Dankzij het strakke design en doordat ze beschikken over hoogwaardige technologie, zijn alle houtkachels een vorm van buitengewoon vakbekwaamheid.

De innovatie bij Jydepejsen stopt nooit. Het gaat hierbij niet alleen om stijl en functionaliteit; ze leggen ook de nadruk op geavanceerde verbrandingstechnologieën die voordelig zijn voor zowel milieu als uw financiën. Met ons speciale luchtregelsysteem, DuplicAir®, hebt u totale controle over de vlammen en warmteafgifte.

Alle houtkachels ondergaan grondige tests en voldoen aan de strengste internationale criteria, waardoor optimaal volop geniet van de Jydepejsen Orion Zandsteen grijs hout.

Gezellige toevoeging: een vrijstaande haard

Een vrijstaande haard, zoals de prachtige Jydepejsen Orion Zandsteen grijs hout, voegt niet alleen stijl toe aan uw interieur, maar biedt daarnaast een bijzondere veelzijdigheid.

Zo kenmerkt de Jydepejsen Orion Zandsteen grijs houtzich als oogverblindende eyecatcher met een behaaglijke warmte en een realistisch vlammenspel van een hoog niveau, waardoor deze vrijstaande haard echt het middelpunt van de ruimte wordt. Het kiezen van de gewenste plek voor een vrijstaande haard is bovendien gemakkelijk. U zet deze haard zonder moeilijk te doen op iedere gewenste plek, waarbij flexibiliteit en gemak gelijk opgaan. Besluit om de Jydepejsen Orion Zandsteen grijs hout in een knus hoekje neer te zetten, als eyecatcher van uw zitgedeelte of laat de haard schitteren als een prachtige roomdivider, waarmee u een grotere oppervlakte op een smaakvolle wijze kunt verdelen.

Jydepejsen Orion Zandsteen grijs hout aanschaffen

Bent u benieuwd naar de Jydepejsen Orion Zandsteen grijs hout en wenst u meer te weten te komen over deze haard? Wij horen graag van u. De adviseurs van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Zodra u de warmte en knusse sfeer van onze haarden persoonlijk wenst te ervaren, bent u van harte welkom in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Dit biedt u de gelegenheid om te beslissen of de Jydepejsen Orion Zandsteen grijs hout uitstekend past bij uw eisen, en u kunt zich direct laten betoveren door de verscheidenheid van onze haarden. 

Geen tijd om naar de showroom te komen, maar wilt u wel advies van een specialist? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%
KleurGrijs
Hoogte cm123
Breedte cm58
Diepte cm52
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Orion Zandsteen grijs hout Houtkachels

De Jydepejsen Orion Zandsteen grijs hout een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding