• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Orion Zandsteen cream

Houtkachels
€ 5.725

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Orion Zandsteen cream

De Jydepejsen Orion Zandsteen cream is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Waarom kiezen voor Jydepejsen?

Jydepejsen heeft sinds 1979 een uitstekende reputatie verworven voor het vervaardigen van eersteklas Deense houtkachels, die worden geroemd om hun innovatieve design. Met het moderne design en doordat ze zijn voorzien van hoogwaardige technologie, zijn alle houtkachels een uiting van buitengewoon vakmanschap.

Jydepejsen blijft zich continu innoveren. Het gaat hierbij niet alleen om de uitstraling en bruikbaarheid; ze ook de focus op geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel het milieu als uw financiën ten goede komen. Met ons speciale luchtregelsysteem, DuplicAir®, hebt u totale controle over de vlammen en warmteafgifte.

Ze garanderen dat elke houtkachel aan de hoogste internationale normen voldoet na uitgebreide testprocedures, waardoor u straks onbezorgd geniet van de Jydepejsen Orion Zandsteen cream.

Een vrijstaande haard: het sfeervolle hart van uw kamer

Profiteer van de elegantie van een vrijstaande haard, zoals de verbluffende Jydepejsen Orion Zandsteen cream, die uw ruimte verrijkt met stijl en praktische aspecten.

Met zijn fijne warmte en intrigerende vuurbeeld is de Jydepejsen Orion Zandsteen cream de ster van de ruimte, met als resultaat dat de haard goed tot zijn recht komt. Wat dit model nog fascinerender maakt, is de flexibiliteit zodra het op installatie aankomt. Profiteer van absolute vrijheid in waar de haard wordt neergezet, waarbij flexibiliteit en de praktische kant uitstekend op elkaar zijn afgestemd voor eenvoudige installatie. Kies bijvoorbeeld om de Jydepejsen Orion Zandsteen cream in een knus hoekje neer te zetten, als middelpunt van de zitruimte, of laat de haard stralen als een fantastische roomdivider, waarmee u de ruimte op een elegante manier kunt opdelen.

Meer weten over de Jydepejsen Orion Zandsteen cream?

Bent u op zoek naar extra informatie over de Jydepejsen Orion Zandsteen cream? Neem vrijblijvend contact met de adviseurs van Haardenexpert op. De deskundige medewerkers van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Zodra u de aangename ambiance van onze haarden wilt beleven, dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Dit maakt het mogelijk om te bepalen of de Jydepejsen Orion Zandsteen cream perfect past bij wat u verwacht, terwijl u tegelijkertijd wordt geïnspireerd door ons ruime aanbod. 

Beschikt u niet over tijd om onze showroom te bezoeken, maar wilt u wel met een professional de keuzes bekijken? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%
KleurBeige
Hoogte cm123
Breedte cm58
Diepte cm52
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Orion Zandsteen cream Houtkachels

De Jydepejsen Orion Zandsteen cream een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding