• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Orion staal

Houtkachels
€ 3.475

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Orion staal
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Orion staal

De Jydepejsen Orion staal is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen7,0 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm120
Breedte cm59
Diepte cm53
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Orion staal Houtkachels

Een houtkachel van Jydepejsen

Al vanaf 1979 wordt Jydepejsen geprezen om hun vooruitstrevende Deense houtkachels van hoge kwaliteit. Dankzij het eigentijdse design en doordat ze beschikken over hoogwaardige technologie, zijn alle Jydepejsen houtkachels een uiting van buitengewoon meesterschap.

Bij Jydepejsen heeft innovatie een hoge prioriteit. Niet alleen wordt er aandacht besteed aan design en functionaliteit, maar ook aan slimme verbrandingstechnologieën met het oog op het milieu en uw portemonnee. Het unieke luchtregelsysteem, DuplicAir®, biedt u de gelegenheid om met slechts een aantal handelingen de vlammen en warmteafgifte op een nauwkeurige wijze te controleren, waardoor u optimaal comfort beleeft.

Alle houtkachels worden grondig getest en voldoen aan de strengste internationale normen, waardoor u zeker weet dat u straks volop geniet van de Jydepejsen Orion staal.

Knusse toevoeging: een vrijstaande haard

Een vrijstaande haard, net als de adembenemende Jydepejsen Orion staal, voegt niet alleen stijl toe aan uw interieur, maar biedt ook een fijne veelzijdigheid.

Dankzij het mooie vlammenspel zorgt de Jydepejsen Orion staal er namelijk direct voor dat het een sfeervol middelpunt van de ruimte wordt. Het selecteren van de perfecte plek voor een vrijstaande haard is tevens gemakkelijk. Geniet van maximale vrijheid in waar de haard wordt neergezet, waarbij flexibiliteit en de praktische kant uitstekend op elkaar zijn afgestemd voor installatie zonder problemen. Maak bijvoorbeeld van de haard het focuspunt in uw ruimte. Of ga voor een stijlvolle roomdivider waardoor u de leefruimte met klasse opdeelt.

Ontdek meer over de Jydepejsen Orion staal

Wilt u meer ontdekken over de Jydepejsen Orion staal en wat de voordelen van deze haard zijn? Wij horen graag van u. Onze specialisten geven u graag advies, zodat u straks intens plezier beleeft aan de haard.

Als u de aangename ambiance van onze haarden wilt beleven, kom dan vooral langs in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Hiermee kunt u de beslissing maken of de Jydepejsen Orion staal voldoet aan de wensen en kunt u zich laten verwonderen door alle opties.

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen in de showroom, maar toch de opties met een expert wilt overleggen, staan wij op verschillende andere manieren voor u klaar. Ervaar de handigheid van persoonlijk advies, waardoor u rustig de perfecte keuze kunt maken voor uw situatie.

Ontvang aanbieding