• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Orion speksteen

Houtkachels
€ 4.995

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Orion speksteen

De Jydepejsen Orion speksteen is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
MateriaalSpeksteenkachel
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm123
Breedte cm58
Diepte cm52
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Orion speksteen Houtkachels

Een vrijstaande haard: de perfecte toevoeging aan uw interieur

Ontdek de flair van een vrijstaande haard, zoals de magische Jydepejsen Orion speksteen, die de woning verrijkt met stijl en gebruiksgemak.

Zo onderscheidt de Jydepejsen Orion speksteen zich als een sfeervolle eyecatcher met een stralende warmte en een fascinerend vuurbeeld van een hoog niveau, waardoor deze vrijstaande haard daadwerkelijk het hart van de ruimte is. Een bijkomend pluspunt van dit model is de veelzijdigheid in opties voor installatie. Hierdoor kunt u zonder problemen bedenken of u de haard in een hoek wilt plaatsen, de haard op een willekeurige plek in de ruimte wilt plaatsen of gebruik de haard als een mooie manier om de ruimte te verdelen.

Een houtkachel van Jydepejsen

Jydepejsen heeft sinds 1979 een uitstekende reputatie opgebouwd voor het maken van eersteklas Deense houtkachels, die worden geroemd om hun innovatieve design. Met behulp van het eigentijdse design en doordat ze beschikken over uitstekende technologie, zijn alle Jydepejsen houtkachels een weergave van geweldige vakbekwaamheid.

Bij Jydepejsen heeft innovatie een hoge prioriteit. Niet alleen wordt er geïnvesteerd in design en functionaliteit, maar ook in slimme verbrandingstechnologieën met betrekking tot het milieu en uw portemonnee. Het speciale luchtregelsysteem, DuplicAir®, stelt u in staat om met slechts een paar handelingen de vlammen en warmteafgifte op een nauwkeurige wijze te controleren, waardoor u optimaal comfot ervaart.

Ze verzekeren dat iedere houtkachel aan de hoogste internationale normen voldoet na uitgebreide testprocedures, waardoor u straks zorgeloos geniet van de Jydepejsen Orion speksteen.

Nog vragen over de Jydepejsen Orion speksteen?

Bent u benieuwd naar de Jydepejsen Orion speksteen en wilt u meer informatie over de haard? Neem vrijblijvend contact met onze adviseurs op. We begeleiden u graag met het beste advies.

Bezoek onze sfeervolle showrooms in Apeldoorn of Rijssen en laat u betoveren door de sfeer van de haarden. Dit maakt het mogelijk om te oordelen of de Jydepejsen Orion speksteen naadloos past bij uw behoeften, terwijl u gelijktijdig wordt geïnspireerd door het ruime aanbod.

In het geval dat u niet in de gelegenheid bent om langs te komen in de showroom, maar toch de diverse keuzes met een deskundige medewerker wilt overleggen, staan wij voor u klaar. Wij geven advies via het communicatiemiddel dat bij u past, waardoor u in alle comfort en op uw gemak de optimale beslissing kunt nemen.

Ontvang aanbieding