• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Omega Core

Houtkachels
€ 5.250

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Omega Core
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Omega Core

De Jydepejsen Omega Core is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Over Jydepejsen

Jydepejsen heeft sinds 1979 een geweldige reputatie opgebouwd voor het vervaardigen van excellente Deense houtkachels, die worden geprezen om hun innovatieve design. Elke houtkachels illustreert het vakmanschap, waarbij een strakke vormgeving samengaat met geavanceerde technologie.

Jydepejsen blijft zich continu verbeteren. Het gaat hierbij niet alleen om esthetiek en bruikbaarheid; ze ook de focus op geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel het milieu als uw financiën ten goede komen. Het unieke luchtregelsysteem, DuplicAir®, stelt u in staat om met slechts een paar handelingen de vlammen en warmteafgifte op een nauwkeurige wijze te controleren, waardoor u perfect comfort ervaart.

Alle houtkachels worden zorgvuldig uitgeprobeerd en voldoen aan de strengste internationale normen, waardoor u zeker kunt zijn dat u intens geniet van de Jydepejsen Omega Core.

Een vrijstaande haard is een gezellige toevoeging voor uw huis

Een vrijstaande haard, zoals de prachtige Jydepejsen Omega Core, bevordert niet alleen een stijlvol interieur, maar biedt ook een unieke veelzijdigheid.

Zo is de Jydepejsen Omega Core een opvallende en charmante haard dankzij het stijlvolle karakter en het prachtige vuurbeeld, waardoor u gegarandeerd geniet van de haard. Een extra voordeel van dit model is het gemak van installatiemogelijkheden.Creëer een warme ambiance in uw huis door de haard midden in uw zithoek te zetten. Of ga voor een unieke roomdivider waardoor u de kamer met klasse opdeelt.

Nog vragen over de Jydepejsen Omega Core

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Jydepejsen Omega Core en wenst u meer te weten te komen over deze haard? Laat het ons weten. De deskundige medewerkers van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Ervaar de sfeer van onze haarden door een bezoek te brengen aan onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Hierdoor ontdekt u of de Jydepejsen Omega Coreperfect aansluit bij uw verwachtingen en kunt u zich verder laten inspireren door het brede aanbod. 

In het geval dat u niet in de gelegenheid bent om langs te komen in de showroom, maar toch de diverse keuzes met een deskundige medewerker wilt bespreken, staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%
KleurZwart
Hoogte cm154
Breedte cm49
Diepte cm49
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Omega Core Houtkachels

De Jydepejsen Omega Core is een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding