• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Omega Basis

Houtkachels
€ 4.495

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Omega Basis

De Jydepejsen Omega Basis is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Waarom kiezen voor Jydepejsen?

Al vanaf 1979 staat Jydepejsen bekend om hun vernieuwende Deense houtkachels van hoge kwaliteit. Elke houtkachels illustreert het vakmanschap, waarbij een stijlvolle vormgeving gepaard gaat met slimme technologie.

Jydepejsen blijft zich voortdurend verbeteren. Niet alleen wordt er geïnvesteerd in design en functionaliteit, maar ook in slimme verbrandingstechnologieën met in gedachte het milieu en uw portemonnee. Met ons speciale luchtregelsysteem, DuplicAir®, hebt u algehele regie over de vlammen en warmteafgifte.

Ze verzekeren dat iedere houtkachel aan de hoogste internationale normen voldoet na uitgebreide testprocedures, waardoor u straks ongestoord geniet van de Jydepejsen Omega Basis.

Sfeervolle toevoeging: een vrijstaande haard

De Jydepejsen Omega Basis is een vrijstaande haard. Dit geeft niet alleen een luxe gevoel, maar er is ook sprake van veelzijdigheid.

De Jydepejsen Omega Basis is een fantastische en charmante haard, dankzij het stijlvolle karakter en het prachtige vuurbeeld, waardoor u gegarandeerd geniet van de haard. Wat dit model nog interessanter maakt, is de flexibiliteit zodra het op installatie aankomt. U monteert deze haard moeiteloos overal in de ruimte, waarbij flexibiliteit en gemak gelijk opgaan. Maak van de haard dan ook het focuspunt in uw leefgedeelte. Of kies voor een elegante roomdivider waardoor u de woonruimte met klasse opdeelt.

Ook genieten van de Jydepejsen Omega Basis?

Bent u geïnteresseerd in de Jydepejsen Omega Basis en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We horen graag van u. Onze verkoopadviseurs geven u graag advies, waardoor u binnenkort volledig geniet van de haard. 

Zodra u de unieke sfeer van onze haarden wilt beleven, dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Dit biedt u de gelegenheid om te beslissen of de Jydepejsen Omega Basis naadloos aansluit op wat u verwacht, terwijl u tegelijkertijd wordt geïnspireerd door ons ruime aanbod. 

Bent u niet in de gelegenheid om de showroom te bezoeken, maar wilt u toch graag persoonlijk advies van een specialist? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%
KleurZwart
Hoogte cm123,1
Breedte cm49
Diepte cm49
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Omega Basis Houtkachels

De Jydepejsen Omega Basis een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.

Ontvang aanbieding