• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Mido

Houtkachels
€ 3.195

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Mido
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Mido

De Jydepejsen Mido is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Waarom kiezen voor Jydepejsen?

Al langer dan 4 decennia staat de Jydepejsen houtkachel gelijk aan vernieuwende Deense houtkachels van uitmuntende kwaliteit, die hun stempel hebben gedrukt op de industrie. Met het strakke design en doordat ze zijn voorzien van uitstekende technologie, zijn alle houtkachels een weergave van buitengewoon meesterschap.

Bij Jydepejsen staat innovatie hoog in het vaandel. Ze ambiëren niet alleen een prachtig design en diverse functionaliteiten, maar ook geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel het milieu als uw portemonnee ten goede komen. Het unieke luchtregelsysteem, DuplicAir®, biedt u de gelegenheid om met slechts een aantal handelingen de vlammen en warmteafgifte op een nauwkeurige manier te controleren, waardoor u gegarandeerd comfort beleeft.

Alle houtkachels ondergaan grondige tests en voldoen aan de strengste internationale richtlijnen, waardoor u ongetwijfeld volop geniet van de Jydepejsen Mido.

Over Jydepejsen

Al vanaf 1979 wordt Jydepejsen geprezen om hun vooruitstrevende Deense houtkachels van hoogwaardige kwaliteit. In iedere houtkachel komt uitstekend vakmanschap tot uiting, te danken aan een mooie vormgeving en slimme technologie welke bijeenkomen in perfecte harmonie.

Bij Jydepejsen staat innovatie hoog in het vaandel. Niet alleen wordt er gefocust op design en functionaliteit, maar ook op geavanceerde verbrandingstechnologieën met in gedachte het milieu en uw portemonnee. Met behulp van het gepatenteerde luchtregelsysteem, DuplicAir®, heeft u de optie om zonder gedoe de vlammen en warmteafgifte naar wens aan te passen.

Elke houtkachel is volledig getest en voldoet aan de meest strenge, internationale normen, waardoor u gegarandeerd kunt genieten van de Jydepejsen Mido.

Meer informatie over de Jydepejsen Mido?

Zoekt u aanvullende informatie over de Jydepejsen Mido? Aarzel niet om ons te benaderen. De deskundige medewerkers van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Wanneer u de warmte en gezelligheid van onze haarden zelf wenst te ervaren, dan verwelkomen we u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Dit biedt u de kans om te bekijken of de Jydepejsen Mido goed past bij uw eisen, en u kunt zich tegelijkertijd laten betoveren door de verscheidenheid van onze haarden. 

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om onze showroom te bezoeken, maar toch de opties met een professional wilt overleggen, zijn wij er voor u. Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%, 80% tot 85%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm111
Breedte cm49
Diepte cm48
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Mido Houtkachels

De Jydepejsen Mido is een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding