• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Mido speksteen

Houtkachels
€ 4.125

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Mido speksteen

De Jydepejsen Mido speksteen is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Een houtkachel van Jydepejsen

Al vanaf 1979 wordt Jydepejsen geroemd om hun vernieuwende Deense houtkachels van hoge kwaliteit. Met het eigentijdse design en doordat ze zijn voorzien van hoogwaardige technologie, zijn alle houtkachels een weergave van uitzonderlijk meesterschap.

Jydepejsen blijft zich voortdurend innoveren. Het doel is niet alleen een mooi design en functionaliteiten, maar ook geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel het milieu als uw portemonnee ten goede komen. Door middel van het gepatenteerde luchtregelsysteem, DuplicAir®, heeft u de mogelijkheid om eenvoudig de vlammen en warmteafgifte te reguleren.

Ze verzekeren dat iedere houtkachel aan de hoogste internationale normen voldoet na diverse testprocedures, waardoor u straks ongestoord geniet van de Jydepejsen Mido speksteen.

Een vrijstaande haard: het warme hart van uw kamer

De Jydepejsen Mido speksteen is een vrijstaande haard. Dit geeft niet alleen een luxe gevoel, maar biedt ook een bijzondere veelzijdigheid.

Zo steelt de Jydepejsen Mido speksteen met zijn fijne warmte en intrigerende vlammenspel de show, waardoor de haard perfect tot zijn recht komt. Een bijkomend pluspunt van dit model zijn de verschillende installatiemogelijkheden. Het uitzoeken van de meest geschikte locatie in de ruimte voor een vrijstaande haard is daardoor heel eenvoudig. Maak bijvoorbeeld van de haard het focuspunt in uw ruimte. Of gebruik de haard als een elegante roomdivider en deel de ruimte op een mooie manier op.

Jydepejsen Mido speksteen aanschaffen

Bent u enthousiast over de Jydepejsen Mido speksteen en wilt u geïnspireerd raken door de mogelijkheden? Laat het ons weten. Onze verkoopadviseurs geven u graag advies, waardoor u binnenkort ten volle geniet van de haard. 

Wanneer u de warmte en gezellige sfeer van onze haarden persoonlijk wenst te beleven, dan ontvangen we u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Hierdoor weet u of de Jydepejsen Mido speksteen perfect aansluit bij uw behoeften en kunt u zich meteen laten inspireren door ons ruime aanbod. 

In het geval dat u niet in de gelegenheid bent om onze showroom te bezoeken, maar toch de diverse keuzes met een expert wilt overleggen, staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
MateriaalSpeksteenkachel
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%, 80% tot 85%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm115
Breedte cm52
Diepte cm51
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Mido speksteen Houtkachels

De Jydepejsen Mido speksteen een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding