• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Mido speksteen top

Houtkachels
€ 4.475

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Mido speksteen top

Warme toevoeging: een vrijstaande haard

De Jydepejsen Mido speksteen top is een vrijstaande haard. Dit creëert niet alleen een gevoel van luxe, maar er is ook sprake van veelzijdigheid.

Met zijn fijne warmte en geweldige vuurbeeld is de Jydepejsen Mido speksteen top de ster van de ruimte, waardoor de haard perfect tot zijn recht komt. Een extra pluspunt van dit model zijn de verschillende installatiemogelijkheden. Dankzij deze haard profiteert u van ultieme flexibiliteit en gemak, omdat u de haard moeiteloos op de plek naar wens kunt neerzetten. Kies bijvoorbeeld om de haard in een gezellig hoekje te plaatsen, als centraal punt van uw zithoek, of laat de haard stralen als een prachtige tunnelhaard, waarmee u het interieur op een stijlvolle wijze kunt scheiden.

Het merk Jydepejsen

Al vanaf 1979 wordt Jydepejsen geroemd om hun innovatieve Deense houtkachels van hoogwaardige kwaliteit. Elke Jydepejsen houtkachel bewijst het vakmanschap, waarbij een eigentijds design hand in hand gaat met geavanceerde technologie.

Bij Jydepejsen heeft innovatie een hoge prioriteit. Het gaat hierbij niet alleen om esthetiek en functionaliteit; ze leggen ook de nadruk op geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel het milieu als uw financiën ten goede komen. Door middel van het gepatenteerde luchtregelsysteem, DuplicAir®, heeft u de optie om eenvoudig de vlammen en warmteafgifte aan te passen.

Elke houtkachel is uitgebreid onderzocht en voldoet aan de meest strenge, internationale eisen, met als doel dat u gegarandeerd blij bent met de Jydepejsen Mido speksteen top .

Ook genieten van de Jydepejsen Mido speksteen top?

Bent u benieuwd naar de Jydepejsen Mido speksteen top en wilt u meer te weten komen? Laat het ons weten. We ondersteunen u graag met uitmuntend advies.

Als u de warmte en gezellige sfeer van onze haarden persoonlijk wenst te beleven, dan ontvangen we u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Hierdoor komt u erachter of de Jydepejsen Mido speksteen top perfect past bij uw eisen en kunt u zich direct laten inspireren door ons omvangrijke assortiment.

Geen tijd voor een bezoek aan onze showroom, maar wilt u wel advies van een specialist? Ervaar de praktische aspecten van advies op maat via een communicatiemiddel dat bij u past, waarna u rustig de perfecte keuze kunt maken voor uw ruimte.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
MateriaalSpeksteenkachel
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%, 80% tot 85%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm115
Breedte cm49
Diepte cm48
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Mido speksteen top Houtkachels

De Jydepejsen Mido speksteen top een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding