• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Elegance Junior

Houtkachels
€ 3.475

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Elegance Junior

De Jydepejsen Elegance Junior is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Een houtkachel van Jydepejsen

Al vanaf 1979 wordt Jydepejsen geroemd om hun vooruitstrevende Deense houtkachels van topkwaliteit. In iedere houtkachel komt buitengewoon vakmanschap tot uiting, te danken aan een strakke vormgeving en slimme technologie die bijeenkomen in perfecte harmonie.

Bij Jydepejsen heeft innovatie een hoge prioriteit. Het gaat hierbij niet alleen om esthetiek en functionaliteit; ze leggen ook de nadruk op geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel het milieu als uw financiën ten goede komen. Het speciale luchtregelsysteem, DuplicAir®, stelt u in staat om met slechts een aantal handelingen de vlammen en warmteafgifte op een nauwkeurige wijze te controleren, waardoor u optimaal comfort ervaart.

Elke houtkachel is volledig onderzocht en voldoet aan de meest strenge, internationale eisen, met als doel dat u gegarandeerd plezier heeft van de Jydepejsen Elegance Junior.

Stijl en warmte met een vrijstaande haard

Een vrijstaande haard, net als de adembenemende Jydepejsen Elegance Junior, zorgt niet alleen voor een stijlvol interieur, maar biedt bovendien een fijne veelzijdigheid.

Met dank aan het mooie vlammenspel zorgt de Jydepejsen Elegance Junior er direct voor dat het een sfeervol middelpunt van de ruimte wordt. Een bijkomend pluspunt van dit model is het gemak van opties voor installatie. Het is mogelijk om dit model simpel op elke gewenste plek in de ruimte te plaatsen, waarbij flexibiliteit en gebruiksgemak niet zijn vergeten. Hierdoor kunt u eenvoudig kiezen of u de haard tegen de muur wilt neerzetten, de haard op een willekeurige plek in de ruimte wilt plaatsen of verdeel de woonruimte in tweeën door de haard als roomdivider te gebruiken.

Meer informatie over de Jydepejsen Elegance Junior?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Jydepejsen Elegance Junior en wilt u meer te weten komen? Wij horen graag van u. Onze adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven. 

Wilt u graag de sfeer van onze haarden ervaren, dan heten we u van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Dit geeft u de mogelijkheid om te beslissen of de Jydepejsen Elegance Junior uitstekend past bij uw behoeften, en u kunt zich meteen laten betoveren door de verscheidenheid van onze haarden. 

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen in de showroom, maar toch de opties met een professional willen bespreken, staan wij voor u klaar. Neem congtact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen5,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm98
Breedte cm52
Diepte cm35
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Elegance Junior Houtkachels

De Jydepejsen Elegance Junior een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding