• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Elegance Classic

Houtkachels
€ 3.675

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Elegance Classic

De Jydepejsen Elegance Classic is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Het merk Jydepejsen

Jydepejsen heeft sinds 1979 een geweldige reputatie verworven voor het produceren van excellente Deense houtkachels, die worden geroemd om hun innovatieve design. Elke houtkachels illustreert het vakmanschap, waarbij een stijlvol design gepaard gaat met geavanceerde technologie.

Bij Jydepejsen staat innovatie hoog in het vaandel. Het gaat hierbij niet alleen om esthetiek en bruikbaarheid; ze ook de focus op geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel het milieu als uw financiën positief beïnvloeden. Door middel van het gepatenteerde luchtregelsysteem, DuplicAir®, heeft u de gelegenheid om zonder moeilijk te doen de vlammen en warmteafgifte naar wens aan te passen.

Alle houtkachels worden zorgvuldig getest en voldoen aan de strengste internationale criteria, waardoor u zeker kunt zijn dat u optimaal geniet van de Jydepejsen Elegance Classic.

Een vrijstaande haard: het sfeervolle hart van uw ruimte

De Jydepejsen Elegance Classic is een vrijstaande haard. Dit creëert niet alleen een gevoel van luxe, maar er is ook sprake van veelzijdigheid.

Met behulp van zijn fijne warmte en geweldige vlammenspel steelt de Jydepejsen Elegance Classic de show, waardoor de haard uitstekend tot zijn recht komt. Wat dit model nog interessanter maakt, is de keuzevrijheid wat betreft installatie. U kunt deze haard eenvoudig op iedere gewenste plek in de kamer plaatsen, waarbij flexibiliteit en gebruiksgemak een belangrijk punt zijn. Besluit om de Jydepejsen Elegance Classic in een gezellig hoekje neer te zetten, als eyecatcher van uw zitgedeelte, of laat de haard stralen als een fantastische tunnelhaard, waarmee u een grotere oppervlakte op een elegante wijze kunt scheiden.

Jydepejsen Elegance Classic aanschaffen

Bent u benieuwd naar de Jydepejsen Elegance Classic en wenst u meer te weten te komen over deze haard? Twijfel niet om ons te benaderen. Onze verkoopadviseurs geven u graag advies, zodat u straks ten volle geniet van de haard. 

Wanneer u de aangename ambiance van onze haarden wilt ondervinden, bezoek dan onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Dit biedt u de kans om te ontdekken of de Jydepejsen Elegance Classic perfect past bij uw behoeften, en u kunt zich direct laten betoveren door de verscheidenheid van ons aanbod. 

Geen tijd om naar de showroom te komen, maar wilt u wel samen met een specialist bekijken wat mogelijk is? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen4,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement70% tot 75%, 75% tot 80%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm116
Breedte cm58
Diepte cm40
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Elegance Classic Houtkachels

De Jydepejsen Elegance Classic is een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding