• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cubic Wall

Houtkachels
€ 4.230

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Cubic Wall
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cubic Wall

De Jydepejsen Cubic Wall is een vrijhangende houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijhangende houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Waarom kiezen voor Jydepejsen?

Sinds 1979 wordt Jydepejsen geroemd om hun vernieuwende Deense houtkachels van hoogwaardige kwaliteit. In iedere houtkachel komt uitmuntend vakmanschap tot uiting, dankzij een mooie vormgeving en geavanceerde technologie die samenkomen in perfecte harmonie.

Het verbeteren van hun product stopt bij Jydepejsen nooit. Niet alleen wordt er geïnvesteerd in design en functionaliteit, maar ook in slimme verbrandingstechnologieën met betrekking tot het milieu en uw portemonnee. Met ons speciale luchtregelsysteem, DuplicAir®, hebt u totale regie over de vlammen en warmteafgifte.

Ze verzekeren dat elke houtkachel aan de hoogste internationale normen voldoet na verschillende testprocedures, waardoor u straks onbezorgd geniet van de Jydepejsen Cubic Wall.

Een vrijhangende haard: het warme hart van uw kamer

Geniet van de elegantie van een vrijshangende haard, zoals de verbluffende Jydepejsen Cubic Wall, die de woning vult met klasse en praktische aspecten.

Dankzij het schitterende vuurbeeld zorgt de Jydepejsen Cubic Wall er direct voor dat het een aangenaam middelpunt van de kamer wordt. Een extra voordeel van dit model zijn de verschillende opties voor installatie. Dankzij deze haard geniet u van absolute flexibiliteit en gemak, doordat u de haard zonder moeite overal in de ruimte kunt plaatsen. Besluit om de Jydepejsen Cubic Wall in een sfeervol hoekje te plaatsen, als eyecatcher van uw zithoek, of laat de haard schitteren als een prachtige tunnelhaard, waarmee u het interieur op een chique wijze kunt verdelen.

Jydepejsen Cubic Wall kopen

Bent u geïnteresseerd in de Jydepejsen Cubic Wall en wilt u inzicht in de mogelijkheden? Laat het ons weten. Onze experts staan voor u klaar om antwoord te geven op uw vragen en met u mee te denken. 

Wanneer u de warmte en gezelligheid van onze haarden zelf wenst te beleven, dan ontvangen we u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Hiermee kunt u bepalen of de Jydepejsen Cubic Wall voldoet aan de verwachtingen en kunt u zich laten verbazen door alle opties. 

Beschikt u niet over tijd om onze showroom te bezoeken, maar wilt u wel met een expert de mogelijkheden bekijken? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijhangend
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingAchteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%, 80% tot 85%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm69
Breedte cm47
Diepte cm44
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cubic Wall Houtkachels

De Jydepejsen Cubic Wall is een vrijhangende houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding