• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cubic 215

Houtkachels
€ 5.275

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cubic 215

De Jydepejsen Cubic 215 is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Een houtkachel van Jydepejsen

Al meer dan 40 jaar staat Jydepejsen gelijk aan vernieuwende Deense houtkachels van voortreffelijke kwaliteit, die hun stempel hebben gedrukt op de industrie. Elke houtkachels getuigt van vakmanschap, waarbij een stijlvolle vormgeving hand in hand gaat met geavanceerde technologie.

In ontwikkeling blijven is essentieel voor Jydepejsen. Ze ambiëren niet alleen een prachtig design en diverse functionaliteiten, maar ook geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel gunstig zijn voor het milieu als voor uw portemonnee. Dankzij het ongeëvenaarde luchtregelsysteem, DuplicAir®, kunt u gemakkelijk en nauwkeurig de vlammen en warmteafgifte aanpassen.

Alle Jydepejsen houtkachels worden uitvoerig getest en voldoen aan de strengste internationale richtlijnen, waardoor u zeker kunt zijn dat u optimaal geniet van de Jydepejsen Cubic 215.

Een vleugje elegantie en warmte met een vrijstaande haard

De Jydepejsen Cubic 215 is een vrijstaande haard. Dit creëert niet alleen een gevoel van luxe, maar biedt ook een bijzondere veelzijdigheid.

Zo is de Jydepejsen Cubic 215 uniek als oogverblindende eyecatcher met een warme gloed en een adembenemend vuurbeeld dat in het oog springt, waardoor deze vrijstaande haard werkelijk het hart van de ruimte is. Het vinden van de perfecte plek voor deze vrijstaande haard is tevens heel eenvoudig. U kunt deze haard simpel op iedere gewenste plek in de woonruimte neerzetten, waarbij flexibiliteit en gebruiksgemak niet zijn vergeten. Hierdoor kunt u eenvoudig kiezen of u de haard tegen de muur wilt neerzetten, de haard op een willekeurige plek in de ruimte wilt plaatsen of verdeel de woonruimte in tweeën door de haard als roomdivider te gebruiken.

Ontdek meer over de Jydepejsen Cubic 215

Bent u geïnteresseerd in de Jydepejsen Cubic 215 en wilt u geïnspireerd raken door de mogelijkheden? Laat het ons weten. De adviseurs van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Zodra u de warmte en gezelligheid van onze haarden persoonlijk wenst te ervaren, bent u van harte welkom in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Hiermee kunt u de beslissing maken of de Jydepejsen Cubic 215 voldoet aan de verwachtingen en kunt u zich laten verwonderen door alle mogelijkheden. 

Geen tijd om naar de showroom te komen, maar wilt u wel samen met een specialist bekijken wat mogelijk is? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%, 80% tot 85%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm215
Breedte cm47
Diepte cm43
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cubic 215 Houtkachels

De Jydepejsen Cubic 215 is een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding