• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cubic 166

Houtkachels
€ 4.750

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Cubic 166
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cubic 166

De Jydepejsen Cubic 166 is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Het merk Jydepejsen

Jydepejsen heeft sinds 1979 een uitstekende naam verworven voor het produceren van hoogwaardige Deense houtkachels, die worden gewaardeerd om hun vernieuwende ontwerp. Dankzij het eigentijdse design en doordat ze beschikken over hoogwaardige technologie, zijn alle houtkachels een vorm van uitzonderlijk vakmanschap.

Jydepejsen blijft zich doorlopend innoveren. Het gaat hierbij niet alleen om de uitstraling en bruikbaarheid; ze ook de focus op geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel het milieu als uw financiën positief beïnvloeden. Het speciale luchtregelsysteem, DuplicAir®, biedt u de gelegenheid om met slechts een aantal handelingen de vlammen en warmteafgifte op een nauwkeurige manier te controleren, waardoor u optimaal comfort ervaart.

Ze verzekeren dat iedere Jydepejsen houtkachel aan de hoogste internationale normen voldoet na diverse testprocedures, waardoor u straks ongestoord geniet van de Jydepejsen Cubic 166.

Een vrijstaande haard: de ideale aanvulling op uw interieur

Geniet van de veelzijdige charme van een vrijstaande haard, zoals de betoverende Jydepejsen Cubic 166, die de ruimte vult met klasse en praktische aspecten.

Dankzij het betoverende vlammenspel zorgt de [merkmodel] er bijvoorbeeld meteen voor dat het een knus middelpunt van de kamer wordt. Wat ervoor zorgt dat dit model nog indrukwekkender is, is de vrijheid van installatie. Het uitzoeken van de beste locatie in de ruimte voor een vrijstaande haard is namelijk ongelooflijk eenvoudig. Kies bijvoorbeeld om de [merkmodel] in een sfeervolle  hoek neer te zetten, als centraal punt van uw zitgedeelte, of laat de haard stralen als een prachtige roomdivider, waarmee u een grotere oppervlakte op een chique wijze kunt scheiden.

Meer weten over de Jydepejsen Cubic 166?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Jydepejsen Cubic 166 en wilt u meer informatie over de haard? Wij horen graag van u. De adviseurs van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Wilt u graag de gezelligheid van onze haarden meemaken, dan nodigen wij u van harte uit om onze mooie showroom in Apeldoorn of Rijssen te bezoeken. Hierdoor komt u erachter of de Jydepejsen Cubic 166 het beste past bij uw verwachtingen en kunt u zich verder laten inspireren door het royale aanbod. 

Bent u niet in staat om ons in Apeldoorn of Rijssen te bezoeken, maar wilt u toch graag het beste advies van een expert? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%, 80% tot 85%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm167
Breedte cm47
Diepte cm43
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cubic 166 Houtkachels

De Jydepejsen Cubic 166 is een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding