• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cozy Modern

Houtkachels
€ 3.850

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cozy Modern

De Jydepejsen Cozy Modern is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Waarom kiezen voor Jydepejsen?

Jydepejsen is meer dan 40 jaar een voorloper met betrekking tot uitmuntende Deense houtkachels, en heeft een goede reputatie opgebouwd. Elke houtkachels bewijst het vakmanschap, waarbij een strak design samengaat met slimme technologie.

Vernieuwing stopt bij Jydepejsen nooit. De focus ligt niet alleen op design en functionaliteit, maar ook op geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel het milieu als uw portemonnee ten goede komen. Door gebruik te maken van het gepatenteerde luchtregelsysteem, DuplicAir®, heeft u de optie om eenvoudig de vlammen en warmteafgifte naar wens aan te passen.

Ze verzekeren dat elke houtkachel aan de hoogste internationale normen voldoet na verschillende testprocedures, waardoor u straks ongestoord geniet van de Jydepejsen Cozy Modern.

Een vrijstaande haard: het sfeervolle hart van uw kamer

De Jydepejsen Cozy Modern is een vrijstaande haard. Dit geeft niet alleen een luxe gevoel, maar biedt ook een bijzondere veelzijdigheid.

De Jydepejsen Cozy Modern is een opvallende en stijlvolle haard dankzij het stijlvolle karakter en het prachtige vuurbeeld, waardoor u gegarandeerd geniet van de haard. Het selecteren van de juiste plek voor een vrijstaande haard is daarnaast ongecompliceerd. U monteert deze haard zonder moeilijk te doen op de plek naar wens, waarbij flexibiliteit en gemak samengaan. Hierdoor is het geen probleem als u de haard tegen de muur wilt neerzetten, juist als middelpunt van de ruimte dient of gebruik de haard als een mooie manier om de ruimte te verdelen.

Nog vragen over de Jydepejsen Cozy Modern

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Jydepejsen Cozy Modern en wenst u meer te weten te komen over deze haard? Neem vrijblijvend contact met onze adviseurs op. Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van advies, zodat u na de aankoop maximaal geniet van de haard. 

Wilt u graag de ambiance van onze haarden beleven, dan nodigen wij u van harte uit om onze luxe showroom in Apeldoorn of Rijssen te bezoeken. Dit biedt u de gelegenheid om te oordelen of de Jydepejsen Cozy Modern perfect aansluit op uw wensen, terwijl u tegelijkertijd wordt geïnspireerd door het ruime aanbod. 

Bent u niet in de gelegenheid om ons in Apeldoorn of Rijssen te bezoeken, maar wilt u toch graag persoonlijk advies van een professional? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%, 80% tot 85%
KleurZwart
Hoogte cm115
Breedte cm48
Diepte cm46,9
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cozy Modern Houtkachels

De Jydepejsen Cozy Modern een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding