• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cozy Modern Speksteen

Houtkachels
€ 5.475

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cozy Modern Speksteen

De Jydepejsen Cozy Modern Speksteen is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Een houtkachel van Jydepejsen

Sinds 1979 wordt Jydepejsen geprezen om hun innovatieve Deense houtkachels van hoge kwaliteit. In iedere houtkachel komt uitstekend vakmanschap tot uiting, met een strakke vormgeving en slimme technologie die bijeenkomen in perfecte harmonie.

In ontwikkeling blijven is essentieel voor Jydepejsen. Het gaat hierbij niet alleen om de uitstraling en bruikbaarheid; ze ook de focus op geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel het milieu als uw financiën ten goede komen. Met ons exclusieve luchtregelsysteem, DuplicAir®, hebt u volledige regie over de vlammen en warmteafgifte.

Alle houtkachels worden grondig gecontroleerd en voldoen aan de strengste internationale richtlijnen, waardoor u ongetwijfeld intens geniet van de Jydepejsen Cozy Modern Speksteen.

Een vrijstaande haard is een ideale toevoeging aan uw interieur

De Jydepejsen Cozy Modern Speksteen is een vrijstaande haard. Dit creëert niet alleen een gevoel van luxe, maar het is ook zo dat het een veelzijdige haard is.

Zo is de [merkmodel] een opvallende en charmante haard met een warme gloed en een indrukwekkend vlammenspel dat de aandacht trekt. Wat ervoor zorgt dat dit model nog boeiender is, zijn de mogelijkheden in installatie. U monteert deze haard moeiteloos overal in de ruimte, waarbij flexibiliteit en gemak samengaan. Maak van de haard het focuspunt in uw zithoek. Of gebruik de haard als een unieke roomdivider die de ruimte op een smaakvolle manier opdeelt.

Ook genieten van de Jydepejsen Cozy Modern Speksteen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Jydepejsen Cozy Modern Speksteen en wenst u meer te weten te komen over deze haard? We horen graag van u. De deskundige medewerkers van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Ervaar de sfeer van onze haarden door langs te komen in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Dit biedt u de kans om te bekijken of de Jydepejsen Cozy Modern Speksteen goed past bij uw eisen, en u kunt zich meteen laten betoveren door de diversiteit van onze haarden. 

Heeft u geen tijd om de showroom te bezoeken, maar wilt u wel met een professional de opties onderzoeken? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
MateriaalSpeksteenkachel
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%, 80% tot 85%
KleurZwart
Hoogte cm115
Breedte cm48
Diepte cm46,9
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cozy Modern Speksteen Houtkachels

De Jydepejsen Cozy Modern Speksteen een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding