• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cozy Modern Speksteen met zijruiten

Houtkachels
€ 5.950

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cozy Modern Speksteen met zijruiten

De Jydepejsen Cozy Modern Speksteen met zijruiten is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Het merk Jydepejsen

Sinds 1979 wordt Jydepejsen geprezen om hun innovatieve Deense houtkachels van hoogwaardige kwaliteit. In elke houtkachel komt uitstekend vakmanschap tot uiting, met een moderne vormgeving en geavanceerde technologie welke bijeenkomen in perfecte harmonie.

Het verbeteren van hun product stopt bij Jydepejsen nooit. Niet alleen wordt er gefocust op design en functionaliteit, maar ook op slimme verbrandingstechnologieën met in gedachte het milieu en uw portemonnee. Vanwege het ongeëvenaarde luchtregelsysteem, DuplicAir®, kunt u eenvoudig en zorgvuldig de vlammen en warmteafgifte veranderen.

Alle houtkachels worden zorgvuldig uitgeprobeerd en voldoen aan de strengste internationale richtlijnen, waardoor u intens geniet van de Jydepejsen Cozy Modern Speksteen met zijruiten.

Een vrijstaande haard is een gezellige toevoeging voor uw interieur

Profiteer van de flair van een vrijstaande haard, zoals de magische Jydepejsen Cozy Modern Speksteen met zijruiten, die uw woning verrijkt met stijl en gebruiksgemak.

De Jydepejsen Cozy Modern Speksteen met zijruiten is een fantastische en charmante haard, dankzij het stijlvolle karakter en het prachtige vuurbeeld, waardoor u gegarandeerd geniet van de haard. Het selecteren van de gewenste plek voor deze vrijstaande haard is bovendien ongecompliceerd. Dankzij deze haard ervaart u ultieme flexibiliteit en gemak, omdat u de haard moeiteloos overal in de ruimte kunt plaatsen. Kies ervoor om de Jydepejsen Cozy Modern Speksteen met zijruiten in een sfeervol hoekje te plaatsen, als middelpunt van de zitruimte, of laat de haard sprankelen als een fantastische tunnelhaard, waarmee u het interieur op een stijlvolle wijze kunt verdelen.

Jydepejsen Cozy Modern Speksteen met zijruiten kopen

Wilt u meer weten over de Jydepejsen Cozy Modern Speksteen met zijruiten en wat deze haard u te bieden heeft? Twijfel niet om contact op te nemen. De deskundige medewerkers van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Wilt u graag de sfeer van onze haarden meemaken, dan nodigen wij u van harte uit om onze mooie showroom in Apeldoorn of Rijssen te bezoeken. Hierdoor komt u erachter of de [Jydepejsen Cozy Modern Speksteen met zijruitenhet beste aansluit bij uw behoeften en kunt u zich verder laten inspireren door ons royale assortiment. 

Geen tijd de showroom te bezoeken, maar wilt u wel samen met een deskundige medewerker bekijken wat mogelijk is? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
MateriaalSpeksteenkachel
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%, 80% tot 85%
KleurZwart
Hoogte cm115
Breedte cm48
Diepte cm46,9
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cozy Modern Speksteen met zijruiten Houtkachels

De Jydepejsen Cozy Modern Speksteen met zijruiten een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding