• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cozy Modern met zijruiten

Houtkachels
€ 4.325

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cozy Modern met zijruiten

De Jydepejsen Cozy Modern met zijruiten is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Een houtkachel van Jydepejsen

Al langer dan 40 jaar staat Jydepejsen synoniem voor vooruitstrevende Deense houtkachels van topkwaliteit, die hun stempel hebben gedrukt op de industrie. Elke houtkachels illustreert het vakmanschap, waarbij een strakke vormgeving hand in hand gaat met slimme technologie.

Bij Jydepejsen hechten ze veel waarde aan innovatie. Niet alleen wordt er aandacht besteed aan design en functionaliteit, maar ook aan geavanceerde verbrandingstechnologieën met betrekking tot het milieu en uw portemonnee. Vanwege het ongeëvenaarde luchtregelsysteem, DuplicAir®, kunt u eenvoudig en nauwkeurig de vlammen en warmteafgifte veranderen.

Alle houtkachels worden grondig uitgeprobeerd en voldoen aan de strengste internationale normen, waardoor u ongetwijfeld intens geniet van de Jydepejsen Cozy Modern met zijruiten.

Een vrijstaande haard is een ideale toevoeging aan uw interieur

Een vrijstaande haard, zoals de prachtige Jydepejsen Cozy Modern met zijruiten, zorgt niet alleen voor een stijlvol interieur, maar biedt daarnaast een unieke veelzijdigheid.

Met dank aan het betoverende vlammenspel zorgt de Jydepejsen Cozy Modern met zijruiten er namelijk direct voor dat het een sfeervol middelpunt van de ruimte is. Een extra pluspunt van dit model is de veelzijdigheid in opties voor installatie. Het bepalen van de meest geschikte locatie in de ruimte voor een vrijstaande haard is daardoor ontzettend eenvoudig. Maak van de haard dan ook het focuspunt in uw zithoek. Of ga voor een stijlvolle roomdivider en deel de ruimte op een mooie manier op.

Nog vragen over de Jydepejsen Cozy Modern met zijruiten

Zoekt u extra informatie over de [Jydepejsen Cozy Modern met zijruiten? Schroom niet om contact op te nemen. We begeleiden u graag met uitstekend advies. 

Als u de fijne sfeer van onze haarden wilt ervaren, kom dan vooral langs in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Hiermee kunt u vaststellen of de Jydepejsen Cozy Modern met zijruiten voldoet aan de wensen en kunt u zich laten verbazen door alle opties. 

Bent u niet in de gelegenheid om ons te bezoeken, maar wilt u toch graag de mogelijkheden bespreken met een deskundige medewerker? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%, 80% tot 85%
KleurZwart
Hoogte cm115
Breedte cm48
Diepte cm46,9
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cozy Modern met zijruiten Houtkachels

De Jydepejsen Cozy Modern met zijruiten een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding