• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cozy Modern Base

Houtkachels
€ 3.850

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Cozy Modern Base
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cozy Modern Base

De Jydepejsen Cozy Modern Base is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Het merk Jydepejsen

Al langer dan 40 jaar staat Jydepejsen gelijk aan vernieuwende Deense houtkachels van uitmuntende kwaliteit, die hun stempel hebben gedrukt op de industrie. Met het moderne design en doordat ze zijn voorzien van uitstekende technologie, zijn alle houtkachels een vorm van geweldige vakbekwaamheid.

De innovatie bij Jydepejsen stopt nooit. Het doel is niet alleen een mooi design en functionaliteiten, maar ook geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel gunstig zijn voor het milieu als voor uw portemonnee. Vanwege het unieke luchtregelsysteem, DuplicAir®, kunt u eenvoudig en nauwkeurig de vlammen en warmteafgifte regelen.

Ze garanderen dat elke houtkachel aan de hoogste internationale normen voldoet na uitgebreide testprocedures, waardoor u straks zorgeloos geniet van de Jydepejsen Cozy Modern Base.

Stijl en warmte met een vrijstaande haard

Profiteer van de elegantie van een vrijstaande haard, zoals de magische Jydepejsen Cozy Modern Base, die uw woning vult met klasse en praktische aspecten.

Met dank aan zijn fijne warmte en geweldige vlammenspel is de Jydepejsen Cozy Modern Base de ster van de ruimte, met als resultaat dat de haard perfect tot zijn recht komt. Wat ervoor zorgt dat dit model nog boeiender is, is de keuzevrijheid als het gaat om installatie. Het bepalen van de juiste plek voor een vrijstaande haard is daarnaast ontzettend gemakkelijk. Creëer een warme ambiance in uw huis door de Jydepejsen Cozy Modern Base slim te plaatsen. Maak er bijvoorbeeld het middelpunt van uw zithoek van. Of gebruik de haard als een stijlvolle roomdivider en deel de ruimte op een mooie manier op.

Jydepejsen Cozy Modern Base kopen

Wilt u meer informatie over de [Jydepejsen Cozy Modern Base en of deze haard bij uw wensen past? Wij horen graag van u. Onze adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en aanbevelingen te geven. 

Zodra u de unieke sfeer van onze haarden wilt meemaken, dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Hiermee kunt u het besluit maken of de Jydepejsen Cozy Modern Base voldoet aan de verwachtingen en kunt u zich laten verrassen door alle mogelijkheden. 

Geen tijd voor een bezoek aan onze showroom, maar wilt u wel advies van een professional? Neen contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%, 80% tot 85%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm115
Breedte cm48
Diepte cm46,9
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cozy Modern Base Houtkachels

De Jydepejsen Cozy Modern Base een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding