• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cozy Modern Base met zijruiten

Houtkachels
€ 4.325

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cozy Modern Base met zijruiten

De Jydepejsen Cozy Modern Base met zijruiten is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Over Jydepejsen

Jydepejsen heeft sinds 1979 een geweldige naam opgebouwd voor het vervaardigen van hoogwaardige Deense houtkachels, die worden geroemd om hun vernieuwende design. Dankzij het eigentijdse design en doordat ze zijn voorzien van hoogwaardige technologie, zijn alle houtkachels een weergave van geweldig vakmanschap.

Vernieuwing stopt bij Jydepejsen nooit. Het gaat hierbij niet alleen om esthetiek en functionaliteit; ze leggen ook de nadruk op geavanceerde verbrandingstechnologieën die voordelig zijn voor zowel milieu als uw financiën. Met ons bijzondere luchtregelsysteem, DuplicAir®, hebt u volledige controle over de vlammen en warmteafgifte.

Alle houtkachels ondergaan grondige tests en voldoen aan de strengste internationale richtlijnen, waardoor u zeker weet dat u straks volop geniet van de Jydepejsen Cozy Modern Base met zijruiten.

Warme toevoeging: een vrijstaande haard

Een vrijstaande haard, net als de adembenemende Jydepejsen Cozy Modern Base met zijruiten, zorgt niet alleen voor een stijlvol interieur, maar biedt bovendien een unieke veelzijdigheid.

Dankzij zijn fijne warmte en intrigerende vuurbeeld is de Jydepejsen Cozy Modern Base met zijruiten de ster van de ruimte, waardoor de haard goed tot zijn recht komt. Een bijkomend voordeel van dit model is het gemak van opties voor installatie. Met dit model geniet u van het gevoel van flexibiliteit en gemak, doordat u 'm probleemloos op de gewenste plek kunt zetten. Hierdoor is het geen probleem als u de haard tegen de muur wilt neerzetten, de haard op een willekeurige plek in de ruimte wilt plaatsen of gebruik de haard als een mooie manier om de ruimte te verdelen.

Ontdek meer over de Jydepejsen Cozy Modern Base met zijruiten

Bent u enthousiast over de Jydepejsen Cozy Modern Base met zijruiten en wilt u geïnspireerd raken door de mogelijkheden? Aarzel niet om ons te benaderen. We helpen u graag met uitstekend advies. 

Wanneer u de warmte en gezellige sfeer van onze haarden persoonlijk wilt beleven, dan ontvangen we u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Dit biedt u de kans om te ontdekken of de Jydepejsen Cozy Modern Base met zijruiten uitstekend past bij uw eisen, en u kunt zich tegelijkertijd laten inspireren door de diversiteit van ons aanbod. 

Geen tijd de showroom te bezoeken, maar wilt u wel advies van een specialist? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement80% tot 85%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm115
Breedte cm48
Diepte cm46,9
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cozy Modern Base met zijruiten Houtkachels

De Jydepejsen Cozy Modern Base met zijruiten een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding