• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cozy Classic Wall

Houtkachels
€ 3.525

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Cozy Classic Wall
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cozy Classic Wall

De Jydepejsen Cozy Classic Wall is een vrijhangende houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijhangende houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Over Jydepejsen

Jydepejsen heeft sinds 1979 een schitterende naam opgebouwd voor het maken van eersteklas Deense houtkachels, die worden geroemd om hun geavanceerde design. Elke houtkachels illustreert het vakmanschap, waarbij een stijlvolle vormgeving samengaat met slimme technologie.

Jydepejsen blijft zich continu innoveren. Niet alleen wordt er gefocust op design en functionaliteit, maar ook op slimme verbrandingstechnologieën met het oog op het milieu en uw portemonnee. Door middel van het gepatenteerde luchtregelsysteem, DuplicAir®, heeft u de optie om zonder moeilijk te doen de vlammen en warmteafgifte naar wens aan te passen.

Ze verzekeren dat iedere houtkachel aan de hoogste internationale normen voldoet na uitgebreide testprocedures, waardoor u straks ongestoord geniet van de Jydepejsen Cozy Classic Wall.

Een vrijhangende haard is een ideale toevoeging aan uw interieur

Profiteer van de elegantie van een vrijhangende haard, zoals de verbluffende Jydepejsen Cozy Classic Wall, die de ruimte verfraaid met klasse en functionaliteit.

Zo is de Jydepejsen Cozy Classic Wall uniek als sfeervolle eyecatcher met een stralende warmte en een adembenemend vlammenspel dat in het oog springt, waardoor de haard daadwerkelijk het centrale punt van de ruimte wordt. Een bijkomend pluspunt van dit model is het gemak van opties voor installatie. Dankzij deze haard profiteert u van ultieme flexibiliteit en gemak, doordat u de haard moeiteloos op de gewenste plek kunt zetten. Kies ervoor om de Jydepejsen Cozy Classic Wall in een sfeervol hoekje neer te zetten, als centraal punt van de woonkamer, of laat de haard schitteren als een mooie tunnelhaard, waarmee u de leefruimte op een chique wijze kunt scheiden.

Nog vragen over de Jydepejsen Cozy Classic Wall

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Jydepejsen Cozy Classic Wall en wilt u meer te weten komen? Wij horen graag van u. Onze specialisten geven u graag advies, waardoor u na de aankoop optimaal plezier beleeft aan de haard. 

Zodra u de unieke sfeer van onze haarden wilt beleven, bezoek dan onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Hierdoor kunt u het besluit maken of de Jydepejsen Cozy Classic Wall voldoet aan uw eisen en kunt u zich laten verrassen door alle alternatieven. 

Bent u niet in de gelegenheid om ons in Apeldoorn of Rijssen te bezoeken, maar wilt u toch graag het beste advies van een professional? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijhangend
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement80% tot 85%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm115
Breedte cm48
Diepte cm46,9
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cozy Classic Wall Houtkachels

De Jydepejsen Cozy Classic Wall is een vrijhangende houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding