• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cozy Classic Wall met zijruiten

Houtkachels
€ 3.995

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cozy Classic Wall met zijruiten

De Jydepejsen Cozy Classic Wall met zijruiten is een vrijhangende houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijhangende houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijhangend
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement80% tot 85%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm115
Breedte cm48
Diepte cm46,9
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cozy Classic Wall met zijruiten Houtkachels

De Jydepejsen Cozy Classic Wall met zijruiten is een vrijhangende houtkachel van het merk Jydepejsen.

Het merk Jydepejsen

Jydepejsen heeft sinds 1979 een uitstekende naam verworven voor het vervaardigen van eersteklas Deense houtkachels, die worden gewaardeerd om hun vernieuwende ontwerp. Elke houtkachels getuigt van vakmanschap, waarbij een stijlvolle vormgeving hand in hand gaat met geavanceerde technologie.

Jydepejsen blijft zich continu innoveren. De focus ligt niet alleen op design en functionaliteit, maar ook op geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel gunstig zijn voor het milieu als voor uw portemonnee. Door gebruik te maken van het gepatenteerde luchtregelsysteem, DuplicAir®, heeft u de gelegenheid om eenvoudig de vlammen en warmteafgifte te reguleren.

Alle houtkachels ondergaan grondige tests en voldoen aan de strengste internationale richtlijnen, waardoor u ongetwijfeld volop geniet van de Jydepejsen Cozy Classic Wall met zijruiten.

Gezellige toevoeging: een vrijhangende haard

De Jydepejsen Cozy Classic Wall met zijruiten is een vrijhangende haard. Dit creëert niet alleen een gevoel van luxe, maar er is ook sprake van veelzijdigheid.

Met behulp van zijn warme gloed en geweldige vuurbeeld is de Jydepejsen Cozy Classic Wall met zijruiten de ster van de ruimte, waardoor de haard goed tot zijn recht komt. Het selecteren van de gewenste plek voor deze vrijhangende haard is bovendien gemakkelijk. Met deze haard ervaart u absolute flexibiliteit en gemak, doordat u de haard moeiteloos op de plek naar wens kunt neerzetten. Hierdoor kunt u eenvoudig kiezen of u de haard tegen de muur wilt neerzetten, de haard op een willekeurige plek in de ruimte wilt plaatsen of splits de ruimte op door de haard als roomdivider in te zetten.

Jydepejsen Cozy Classic Wall met zijruitenaanschaffen

Bent u benieuwd naar de Jydepejsen Cozy Classic Wall met zijruiten en wilt u meer informatie over de haard? We horen graag van u. De adviseurs van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Wilt u graag de sfeer van onze haarden beleven, dan nodigen wij u van harte uit om onze mooie showroom in Apeldoorn of Rijssen te bezoeken. Hierdoor kunt u bepalen of de Jydepejsen Cozy Classic Wall met zijruiten voldoet aan uw eisen en kunt u zich laten verbazen door alle alternatieven. 

In het geval dat u niet in de gelegenheid bent om onze showroom te bezoeken, maar toch de mogelijkheden met een expert wilt overleggen, zijn wij er voor u. Neem contact met ons op.

Ontvang aanbieding