• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cozy Classic met zijruiten

Houtkachels
€ 3.995

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cozy Classic met zijruiten

De Jydepejsen Cozy Classic met zijruiten is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Het merk Jydepejsen

Sinds 1979 staat Jydepejsen bekend om hun innovatieve Deense houtkachels van hoge kwaliteit. Met het eigentijdse design en doordat ze beschikken over hoogwaardige technologie, zijn alle houtkachels een uiting van uitzonderlijk meesterschap.

Vernieuwing stopt bij Jydepejsen nooit. Niet alleen wordt er gefocust op design en functionaliteit, maar ook op slimme verbrandingstechnologieën met het oog op het milieu en uw portemonnee. Het unieke luchtregelsysteem, DuplicAir®, geeft u de mogelijkheid om met slechts een aantal handelingen de vlammen en warmteafgifte op een nauwkeurige wijze te controleren, waardoor u gegarandeerd comfort ervaart.

Ze garanderen dat elke houtkachel aan de hoogste internationale normen voldoet na diverse testprocedures, waardoor u straks ongestoord geniet van de Jydepejsen Cozy Classic met zijruiten.

Gezellige toevoeging: een vrijstaande haard

Een vrijstaande haard, net als de schitterende Jydepejsen Cozy Classic met zijruiten, voegt niet alleen stijl toe aan uw interieur, maar biedt bovendien een unieke veelzijdigheid.

Met behulp van zijn fijne warmte en geweldige vuurbeeld steelt de Jydepejsen Cozy Classic met zijruiten de show, met als resultaat dat de haard goed tot zijn recht komt. Wat ervoor zorgt dat dit model nog boeiender is, is de vrijheid van installatie. Het uitzoeken van de juiste locatie in de ruimte voor een vrijstaande haard is daardoor ontzettend eenvoudig. Hierdoor kunt u eenvoudig kiezen of u de haard in een hoek wilt plaatsen, juist als middelpunt van de ruimte dient of gebruik de haard als een mooie manier om de ruimte te verdelen.

Jydepejsen Cozy Classic met zijruiten aanschaffen

Bent u op zoek naar extra informatie over de Jydepejsen Cozy Classic met zijruiten? Twijfel niet om contact op te nemen. Onze specialisten geven u graag advies, waardoor u na de aankoop ten volle geniet van de haard. 

Beleef de sfeer van onze haarden door een kijkje te nemen in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Hiermee kunt u de beslissing maken of de Jydepejsen Cozy Classic met zijruiten voldoet aan uw eisen en kunt u zich laten verrassen door alle opties. 

In het geval dat u niet in de gelegenheid bent om langs te komen in de showroom, maar toch de diverse keuzes met een deskundige medewerker wilt bespreken, staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%, 80% tot 85%
KleurZwart
Hoogte cm115
Breedte cm48
Diepte cm46,9
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cozy Classic met zijruiten Houtkachels

De Jydepejsen Cozy Classic met zijruiten een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding